Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny mam pytanie . I mam nadzieje ze odpowiedzie mi normalnie a nie glupie odpowiedzi . No wiec zrobilam 11 grudnia test i wyszedl pozytywny brdzo sie cieze ;D a wizyte mam dopiero 27 grudnia czy nie jest za pozno ? I czasami mam takie skurcze jak na okres ... Czytalam na forach innych ze to sie wszystko rosciaga i zmienia w organizmie

Gość gość
Tak ja tak miałam w pierwszej ciąży . Jeśli to nie sa silne bóle i nie krwawisz to jest okey .

Gość gość
nie krwawie . tak mam jak bym za duzo sie ruszała i tak od czasu do czasu mnie skurcz złapie

Gość gość
A dlugo tak Pani miała ? ide dopiero do lekarza 27 grudnia dlatego sie tak chce dowiedziec kilku rzeczy ;)

Gość gość
Chyba ze 2 tyg nie pamietam dokładnie , to juz było pare lat temu . Za to przy drugiej na samym początku nie bolało za to juz pozniej gdzies od 3 mies miałam takie pobolewanie i jadłam magnez i pozniej miałam luteinę . I tak juz miałam do samego rozwiązania . Nie ma co panikować , to naprawdę sie często zdarza ze tak pobolewa brzuch jakby sie miało okres :) jeśli nic temu nie towarzyszy to polecam własnie magnez lub nospe . Można sobie zażywać

Gość gość
Dziekuj***ardzo za rozsądną odpowiedz na moje pytnia ;) A to ze pojde po swietach do lekarza to nie jest pozno? i zrobilam 4 testy ha zeby miec pewnosc;p

Gość gość
Mysle , .ze nie jest późno :) zawsze gdyby sie cos działo ( a mysle ze nic sie dziać nie powinno ) no to pozostaje szpital . Z synem własnie miałam tak ze wcześniej sie zzglosilam do lekarza to był chyba 3 tydz bo wlasnje ten ból brzucha mnie zaniepokoił , z córka znowu podejrzewałam ciaze i poszłam tak chyba w 7 tyg dopiero , No bo tu tych pobolewan nie miałam tak od razu . Wszystko na spokojnie , w ciąży nie ma sie co denerwować :)

Gość gość
dziekuj***ardzo za odpowiedzi