Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smiesza mnie kolesie 35

Polecane posty

Gość gość

ktorzy w wieku 35 lat obudzili sie i zaczeli szukac kobiety i zdziwieni ze nie ma kobiet :D:D:D:D:D i same kobiety z dziecmi i zajete i przechodzone ... AHAHAHA za dlugo sie chyba bawili :D

Gość gość
przypomnę Tobie, ze jest tu szereg tematów które dotyczą kobiet po 30-stce, które nie mogą sobie nikogo znaleźć

Gość gość
nie moga znalezc, bo sami debile zostali a nie mezczyzni

Gość gość
Mnie nie śmieszą, bo to odpowiedni wiek na związek, kiedy się człowiek wyszalał i wie czego chce.

Gość gość
Wiesz co jest najzabawniejsze? Że taki 35 latek znajdzie... 30 letnia przechodzona z kilkuletnią pamiatką po jakimś poprzednim - już niekoniecznie :D

Gość gość
Na szczęście w Japonii już produkują roboty kobiety jakie sobie kto życzy, które wyglądają i są w dotyku bardzo naturalne. Wciąż je udoskonalają. Czas zacząć odkładać na taką androidkę :-)

Gość gość
Nie każda 30-latka jest przechodzona i ma pamiątkę po innym :) Poza tym, z własnego doświadczenia wiem, że taka przechodzona łatwiej znajdzie faceta, nawet dzieciata - niż taka, której nie zaliczyło pół miasta. A wiesz czemu? Bo ta pierwsza nie ma wymagań. Żadnych :)

Gość gość
Ja jestem kobieta 30+ wolna, ponoć ładna i chyba niegłupia ale tez ponoć niektórzy faceci sie mnie trochę boją. Nie mam tez zadnych zobowiązań typu dzieci czy mąż

Gość gość
Mnie się wydaje że w dzisiejszych czasach 30-35 lat to w sam raz wiek na założenie rodziny. Żyjemy dłużej, dłużej trwa edukacja i zdobywanie zawodu to i z tym można poczekać. To nie są już czasy kiedy 15-latek zasuwał do roboty na równi z ojcem, w wieku 25 lat miał już gromadkę dzieciaków a po 50-tce zwijał się na tamten świat :-) I umówmy się, że jak ktoś rzeczywiście szuka partnera czy partnerki do założenia rodziny to mu takie rzeczy jak "przechodzenie" już nie przeszkadzają.

Gość gość
Ja mam 35 lat. Za chwilę wyruszam na podbój miasta i przez 20 godzin będę kawalerem. Chetnych jest w p**du. Tylko trzeba umieć to ukryć przed żona. Ps. Ludzie którzy są sami w tym wieku sa po prostu jebnieci, bez względu na plec.

Gość szry
16:57 strach nalezy przynajmniej probowac okielznywac... a jak sie nie da i wychodzisz na "drapiezce", to moze trzeba sie nauczyc lepiej maskowac:D dowiedzialas sie chociaz czym tak straszysz?