Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wycofanie

Polecane posty

Gość gość
Dzień dobry :-)

Gość gość
Na moje oko on nie chce Ciebie sploszyc i wystraszyc Podejdź i pogadaj z nim Czego sie boisz?

Gość gość
I znowu jestem w pukncie wyjscia. Jest ostatnio aktywny na whatsapp może napiszę mu życzenia noworoczne?

Gość gostekgostianowicz
W taki razie wygląda to na następującą sytuację. On chce ale wystudziłaś jego zapędy więc boi się kolejnego spławienia(nic dziwnego). Więc pewnie zbiera się w sobie i myśli czy jeszcze i jak ,zaprosić cię na randkę. Ty z kolei myślisz to samo(randka) ale jednak czekasz bardziej na jego ruch. Dopóki zatem jedno z was nie zbierze się na odwagę i nie wyduka tego zaproszenia do drugiej osoby, to będziecie tak czekać, myśleć, analizować itp.,itd. Dorosłe ludzie (autorka twierdzi że ma 32 lata) a zachowania/podchody słowo daję jak z gimnazjum. Napisz mu tego sms-a autorko i życz udanej zabawy sylwestrowej. Jak ma łeb na karku to pociągnie temat i cię gdzieś wyciągnie po tym 9 stycznia.To znaczy każdy średniointeligentny mężczyzna by tak zrobił. Tak mi się wydaje.

Gość gość
Myślę zeby jutro napisac szczęśliwego Nowego roku i zapytać czy lubi popisac na whatsaapp?

Gość gość
Dlaczego nie poszłaś na imprezę? Tam mieliście okazje pogadać. Oczywiście księżniczka na ziarnku grochu nadal oczekuje, ze facet bedzie czytał w jej myślach:O Miałaś okazje z nim porozmawiac w luźniejszej atmosferze, ale ty wolisz czekać na świetego Dygdy. Ja juz nic nie doradzam. On myślisz moze o tobie, ze jestes "spławikiem" co kazdego zlewa, a ty nie wiesz jak podjeść po traumatycznych przejściach. Pytasz, dlaczego takie podchody? A co on niby ma zrobic, skoro ty jestes jak kłoda drewna?:O

Gość gość
Pytam o podchody, bo dzwoniłam wczoraj to nie odebrał, żeby pogadać tylko siedział i czekał na imprezie, to miałam na myśli. Doradzaj, bo bardzo mi pomoglas.

Gość gośćgads
Nie wiem czy pomogłam, bo moze bierzesz mnie za kogos innego. Gośćgads, tak sie podpisywałam wcześniej. Troche mnie juz zdenerwowałaś. Nie wiem co jeszcze moge doradzić. Szkoda, ze nie odebrał i nie oddzwonił, ale jesli juz chcesz sie kontaktować, to moze nie dzwon z takimi suchymi konkretami, jak zgubiony parasol, tylko spróbuj jakos nakierować rozmowę na ewentualne spotkanie? No i szkoda, ze nie poszłaś na imprezę, jesli liczył, ze będziesz i moze po Drinku sie wyluzujesz i wreszcie z nim pogadasz:P

Gość gość
Kurczę no cały czas o nim.Myślę, nie mogę się dosłownie skupić na nimczym Napiszę mu chyba wprost"mozemy sie spotkac? Czyje ze nie odpisze odrazu, sugeruje się tym ze wczoraj nie odebrał Ale bedzie mi lzej bo sie przelamie a on będzie wiedział o co mi chodzi

Gość gostekgostianowicz
Tu już wszystko zostało doradzone. Tylko niestety odwagi brak żeby złapać potencjalne szczęście własnymi rękami. To chyba jednak prawda co tu piszą o polskich nadąsanych królewnach, że za chiny pierwsza małego choćby kroczku nie zrobi(nawet jeśli facet nią zainteresowany) tylko będzie czekać do ur...nej śmierci bo jej korona z głowy spadnie. No bo on się domyśli. Taa....bo siedzi w twojej głowie.W przypadku autorki ona wie że się podoba ale nic (prawie nic) z tym nie robi. A nie... sorki telefon był...Choć właściwie to dziwny ten koleś czeka na imprezie na kobietę która mu się podoba, a jak ta dzwoni to nie odbiera.Pewnie taki sam analizator i taktyk jak autorka. W takim tempie to oni się zejdą na tę randkę na Wielkanoc.

Gość gość
Tak mnie się wydaje, ze on taki gagatek jak ja. Bo nie odebrał, a odważna wczoraj byłam. Wyślę wiadomość na whatsaap, trochę dziecinne, ale skoro wczoraj nie odebrał to i dzisiaj pewnie też. Przemysli, przeanalizuje i odezwie się w przyszłym tygodniu. Dla spokoju swojej duszy napiszę, bo ksiazki doczytać nie mogę :P

Gość gostekgostianowicz
Co czytasz?

Gość gość
Małgorzata Hayles "Trzecia osoba"

Gość gostekgostianowicz
??? Ja "Zapach miasta po burzy"O.Świerzyński tzn. zacząłem. Kurde czyli ktoś jednak oprócz mnie czyta ksiązki. Czyli nie jestem jeszcze takim dziwadłem. Dobrze wiedzieć.

Gość gość
No jest parę osób, które kochają książki. Jestem pewna ze nie odpisze

Gość gość
No i denerwuje się I jeszcze nie napisałam

Gość gość
Wysłałam Cześć "Możemy się spotkać?" Pozdrawiam

Gość gość
Odczytał, widziałam ptaszka

Gość gostekgostianowicz
Nie bolało prawda?Jak nie odpisze to lebiega albo gej!

Gość gość
Pomyśli Przeanalizuje i zadzwoni

Gość gość
No nawet fajnie tak było napisać, No to teraz cierpliwie czekam,

Gość gość
Jak go znam to nie odpisze tylko zadzwoni, pewnie początkiem tygodnia

Gość gość
To nie wróży nic dobrego

Gość gość
Daj mu czas zeby ochłonął, jak przez pół roku byłaś jak z drewna to teraz pewnie piszczy z radości i skacze Na pewno będzie chciał sie wykazać Ciekaw jestem

Gość gość
On jakiś lewyyyy jest Gej?

Gość gościu2
Jak pisze do mnie kobieta która mi się podoba a do której wcześniej podbijałem. To oczywistym jest że z radością jej odpisuję. Nie bawię się w żadne gimnazjalne gierki typu wezmę ją na przetrzymanie i tym podobne pierdy. Jak nie odpisuje to znaczy że ktoś inny już zajął jej miejsce. Tak że nie chciałbym być złym prorokiem ale jak od razu nie odpisał ciapciak autorce to może być już po temacie.

Gość gośćgads
Ej ej, ja tez czytam książki - aktualnie dwie. A cieszę sie autorko, tylko daj znać co odpisze. Ja nie jestem zbyt cierpliwa, staram sie zrozumieć, ze ktos nie moze akurat teraz odpisać, bądź sie zastanawia co sensownego odpowiedzieć, ale tez nie lubie dziecinnych gier, jak kolega powyżej.

Gość gość
To może go pocisne, Też nie lubię czekam zbyt długo