Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inicjatywy wokół mnie

Polecane posty

Gość gość

Jest wokół mnie w mojej miejscowości dużo inicjatyw w które chciałbym się włączyć. Jest klub sportowy, są organizowane biegi. Pytanie jesli ja mam kondycję fizyczną wiadomo jaką, to czy jest sens. Albo jakies koła zainteresowań. Chodzi mi o to żeby brać aktywny udział w życiu, niestety nie jestem lubiany w swojej miejscowości i pytanie czy ma to sens.

Gość gość
na takim zadupiu nie mam szans na samorealizację, wiadomo tutaj nawet ciężko o pracę, bo byłem w ośrodku dla chorych , to mnie wywalili mimo ze mam uprawnienia. Chciałbym się wynieść, z dala od tej podłej rodziny i tej miejscowości, ale nie wiem czy to ma sens, mam zawód niby, ale po co mi tu siedzieć. Rodzina mnie nie lubi, znajomych tu nie mam za bardzo, niby jakieś inicjatyw sa. Ale jak tu jest jeden klub na całą miejscowość + jeszcze coś mają organizować ale wątpie czy wypali to jak. Zresztą co mnie tu trzyma

Gość gość
nawet żadnej przyszłości tu nie mam. x na dodatek mam niską samoocenę, przez patologię w szkołach.

Gość gość
zapisz się na jakiś kurs albo na jakiś taniec czy coś wyjedź do miasta szukaj pracy w zawodzie

Gość gość
wyjedź do innej miejscowości nie wiem jakie masz fundusze ale zawsze można coś wynająć na chwilę,