Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy powinno sie powiedziec ostatecznie dosc?

Polecane posty

Gość gość

bylismy 5 lat.. nieporozumienia, kłotnie.. ale idealnie po klotni, wszystko wracalo do normy.. az pewnego dnia przesadzilismy.. on ponad rok przy klotniach mowil trzeba sie rozstac.. ja mialam dosc ze to mowi zamiast wspierac i walczyc.. zeby tylko mi pokazal ze mu zalezy i ze nie chce mnie stracic.. on uparty, dumny i nie chcial za duzo 'pokazac' i nie chcial byc pantoflem proszacym zebym została i robic to co ja karze.. czyli np rzeczy w domu. Rozstalismy sie miesiac juz mam swoje mieszkanie i on mowi ze jest zly ze tak to sie potoczylo.. ze nie tak mialo sie to skonczyc.. czyli jednak o tym mysli i jest mu po prostu żal.. jak zrozumiec takiego czlowieka? nie jest to tak, że myslal ze samemu bedzie tak łatwo? np mówił teraz nikt nie bedzie mi rozkazywac, ani zaczynac kłotni.. ma cisze i spokoj.. i dopiero teraz do niego dotarło co zrobił? niby kazdy popełnia błędy.. co myslicie?

Gość gość
myśle że mam cie w doopie ;-) 🖐️

Gość gość
Myślę, że bierze Cię na litość. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, jeśli okazała się być zdradliwa.

Gość gość
Więc do niego dotarło bo chce sexu a jeszcze nowej nie znalazł

Gość gość
Te znajomosc przekresl. Znajdz innego. Zobaczysz, ze odzyjesz. A jak tego nie zrobisz - bedziesz zalowac.

Gość gość
13.30 tez tak myślę. Zabrakło mi seksu to się do Ciebie zwrócił