Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog dziwnie mnie dotykał

Polecane posty

Gość gość

Byłam ostatnio u nowego ginekologa, zwykle chodzilam to tych w innej miejscowosci no ale ostatnio zlapal mnie dosyc mocny bol brzucha wiec stwierdzilam ze pojde do polecanego z mojego miasta zeby bylo szybciej. I o ile badanie na fotelu bylo normalne o tyle badanie usg juz nie tak bardzo.Ginekolog po skonczeniu badania wziąl ręczniki i zamiast mi je podac sam zacząl wycierać mi podbrzusze robiąc to bardzo delikatnie, powoli, w pewnym momencie zatrzymal reke z recznikiem na srodku i oparł nadgarstek na moim wzgorku lonowym zwyczajnie oparl się o niego ręką tlumacząc mi coś w ogole nie zdejmując reki, jego dlon lezala nieruchomo na moim wzgorku, nie za bardzo moglam sie skupic co mowi, bo jakos dziwnie się czułam w tej sytuacji. Uwazacie ze powinnam zmienic lekarza?

Gość gość
Palcówe ci zrobił?

Gość gość
Tyle jego co sobie pomacał8 jeszcze zarobił na tym. Takie są zalety jego zawodu.

Gość gość
Ale uważacie, że powinnam zmienić lekarza? :/

Gość gość
Wielu ginekologów to zboczeńcy zwłaszcza ci co wypraszają waszego chłopaka czy męża z badań cipki. Dlatego od takiego należy odejść. Nigdy nie powinno się samej chodzić do ginekologa na badanie cipki. Również do porodu należy brać partnera wtedy liczą się z wami. A mamy prawo do obecności podczas badań cipki i porodów mieć osobę bliską.

Gość gość
Zgadzam się z powyższym wpisem i chodzę do kobiety są niestety lepsze bo znają lepiej ciało kobiety niżeli facet i również mój jest przy badaniu zresztą zaprasza go zawsze pani ginekolog. Mówi przecież pan wie jak żona wygląda więc nie ma problemów by Pan był przy badaniu a pani się godzi na obecność męża? Mówię tak bo widział nie raz cipkę podczas minetki.

obrzydliwe ja bym nie chciał widzieć rozwartej ciipki dziewczyny jak ją ginekolog bada

Gość gość
01.10 jestem normalną dziewczyną i cię rozumiem bo jesteś gejem inna orientacja seksualna. Mój chłopak jest przy badaniach wnętrza cipki przez ginekologa jest normalny i go nie " brzydzi ". Bardzo często widzi również wnętrze cipki gdy robi minetkę. Ale będąc nienormalny jako gej tego nie zrozumiesz! Będzie widział również wnętrze cipki gdy będzie przy porodach bo nie jest ciotą. Taka obecność jest ważna gdy zajdzie potrzeba pomocy komukolwiek to nie przerazi go krew jak mają słabi faceci!

Gość gość
20:37 Same kretynki i infantylne dziewczynki tutaj. Masakra... Temat z ginekologiem w tle to twoje fetysz?

Gość gość
Autorko , któryś raz z kolei widzę nowy temat i twój opis tej wizyty . Myslę że masz zbyt wybujałą wyobraźnie i tyle w temacie.

Gość gość
Psychiatre zmień .

Gość gość
co za idiotka, ciągle powtarza ten temat. ginekolog codziennie ogląda narządy rodne wielu kobiet taka jego robota. Myślisz że twoje krocze przyciągnęło jego uwagę pod kontem erotycznym ? ty głupia babo za kogo ty się uważasz ?

Gość gość
...sorry miało być -kątem erotycznym_

Gość gość
Ja zawsze mam przy kazdym badaniu ginekologicznym cipki swego misia i mam takie prawo gdy zboczeniec ginekolog wyprasza to oboje spadamy od takiego zboczenca. ..........Ginekolog zgwałcił pacjentkę? Kobiety ostrzegały się przed nim w internecie MAŁGORZATA MOCZULSKA DODANO: 19.02.2017, 08:09 Bo i tak zboczency badają!

Gość gość
To że ostrzegaja przed zboczencami ginekologami to super! I powinno sie chodzic do kobiety ginekolog.

Gość gość
A ktora się przyzna do gwałtu? A kto uwierzy pomimo że Cię zgwałcą to policja cie jeszcze upodli. Pozostaje sie jednak zabezpieczyć i chodzic ze swym fagasem. A wtedy jak powie pan wyjdzie to odlatujesz z nim bo ginekolog coś kombinuje.

Gość gość
Proste nie chodzę do faceta i nie mam problemów. Moj mnie wozi pięćdziesiąt kilometrów do babki ginekolożki bo niestety posiadają większą wiedze od facetów.

Gość gość
Ginekolożka :-) chyba padnę :-)

Gość gość
Trzeba być idiotką żeby chodzić do ginekologów-mężczyzn. Wiadomo, że wielu wśród nich erotomanów. Tylko kobiety ginekolożki!

Gość gość
A jak nazwać psychiatrę- kobietę ?? psychiatrolożka ?? :-) właśnie do takiego lekarza w pierwszej kolejności powinnaś się zgłosić z twoimi durnymi poglądami. Erotomani ? ty wiesz co ty mówisz ? gdzie ty się wychowałaś ? w jaskini ze starymi dewotami ? Wśród ginekologów jest tyle erotomanów jak wśród wszystkich facetów. Co ty myślisz ? że lekarz który tyle lat się uczył a potem jeszcze robił specjalizację będzie ryzykował swoją reputacją i swoją pracą ? Boże jacy ludzie są durni.

Gość gość
Nazywamy pani ginekolog. A co do badan przez faceta ginekologa to jest zawsze najpierw facet potem ginekolog i zawsze przy mlodej cipce bedzie sie podniecal i chcial jak najdluzej macac i molestowac. Dlatego obcja pani ginekolog jest dla mlodych zwlaszcza ladnych lasek najlepsza. Dlaczego stara babcie o ile juz chce badac to trwa moment a mloda to "dokladnieeeee" bada ha ha ha.

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Co jest dziwnego w słowie ginekolożka?

Gość gość
19.14 debil zawsze neguje każdy wpis gdzie pada słowo ginekolog i jest chłopak przy badaniu pochwy. To jest jakiś zboczony ginekolog ktory niechce by dziewczyny chodziły do " ginekolożek " albo by mialy chłopaka czy męża przy badaniu gdzie nie powinno chodzić samej na badanie do faceta ginekologa.

Gość gość
Ja wolę chodzić do facetów ginekologów, jacyś tacy delikatniejsi są podczas badania i bardziej taktowni. Kilka razy byłam u kobiety i zawsze było niefajnie, jakieś odpowiedzi na odwal się, nieprzyjemne uwagi etc

Gość gość
Nie poszła bym do faceta ginekologa i nie dotyka mnie obcy facet.

Gość gość
No nie troskliwa mama wysyła córkę do faceta ginekologa ale po co nalega na faceta by jej pokazał swój sprzęt?

Gość gość
W USA nie bada się wcale krocza i nie ma potrzeby zdejmowania majtek. Gdy coś pokazuje na usg po brzuchu to wtedy robi się badanie jądrowe. ..... i wyniki szczegółowe krwi. Nie ma zboczonych ginekologów bo niewidzą cipki ani piersi. W polsce jeszcze długo będą badać cipkę bo lobby ginekologów chce sie podniecać podczs badań zwłaszcza młodych dziewczyn.

Gość gość
Gdzie wy mieszkacie ?, u mojego ginekologa jest zawsze pielęgniarka.

Gość gość
"Badanie palpacyjne, w większości krajów europejskich jest już od dawna wycofywane. Natomiast Polska jest jednym z ostatnich krajów, które z tej procedury medycznej jeszcze nie zrezygnowały. Racjonalność i efektywność badania zespolonego dwuręcznego już dawno została zakwestionowana przez wybitnych specjalistów. Ponadto jest nazywana w świecie nauki „haniebnym lub hańbiącym kobiecą godność i intymność rytuałem”, a nie efektywną procedurą diagnostyki medycznej à W większości krajów badanie zespolone dwuręczne jest wykorzystywane sporadycznie i wyłącznie w przypadku zagrożenia ciąży bądź zagrożenia życia kobiety, a nie jako rutynowe badanie ginekologiczne" https://www.medicalnewstoday.com/articles/278985.php