Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec powiedział, że mam sobie znaleźć męża a nie przesiadywac u nich

Polecane posty

Gość gość

Jestem zalamana nie wiem po co żyje. Niedlugo bede miec 30lat,nie mam meza, narzeczonego, chlopaka, nie mam dzieci. Lubie siedzieć u rodziców w domu, u mnie jest cicho i nudno jak w grobie, w dodatku zimno, mam za duze mieszkanie na jedna osobe. Proponowalam rodzicom by sie do mnie wprowadzili, a oni że chyba żartuję, no co ja mam zrobić? Bardzo chciałabym mieć męża, ale trudno znaleźć porzadnego faceta, ktory bedzie pracowal, nie bedzie imprezowal, pil, spędzał pol zycia z kolegami kretynami i lampil sie na rury.

Gość gość
Pewnie brzydula z ciebie dziewico ;)

Gość gość
a ladna jestes ?

Gość gość
Mam dużą nadwagę

Gość gość
Nie mam nadwagi, ale jestem brzydka, niezgrabna i mam trudny charakter :(

Gość gość
Brzydkie, grube, wredne mają ty nie szukasz.

Gość gość
Autorko nawet jakbys byla brzydka, w co nie chce mi sie wierzyc, to i tak nic nie zmienia. Ja mam 30 lat i jestem nawet ladna, mam w miare dobra prace, a i tak mnie nikt nie chce. Wszyscy by chcieli mnie tylko bzykac, ale nic wiecej. Do tego stopnia, ze to stalo sie moja obsesja i nawet jak kogos poznaje, to zaraz mysle, ze ten to na pewno chcemnie tylko przeleciec.

Gość gość
20:40 no bo facetom przecież tylko o to chodzi, a jak nie to dlatego, że maja niskie libido. Nie ma już zdrowych, normalnych, wolnych facetow, z klasą, którym zależy na miłości i związku. Przebiegłe albo wybitnie atrakcyjne kobiety juz dawno takich zaklepaly. Ci co zostali wolni to faceci, którym dobrze w pojedynke, bo maja czas na kumpli, mamusie, imprezy i szanse na bzykanie co popadnie na imprezach. Taka prawda. Ja juz nie wierzę, że kogokolwiek poznam, kazdy i tak bedzie oszustem, zdradzaczem, maminsynkiem

Gość gość
jestem nawet ladna... o ty psi vhuyu @