Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daeriti

Ciąża czy nie ciąża :)

Polecane posty

Gość gość
Nie patrz po czasie.. Ja mialam blada kreske bo ciaza obumarla wczesnie...i byla slaba i za 2 tyg krwawilam Zrob rano ..i napisz co widzisz..starasz sie??ike masz lat?

Gość gość
Ps.jakos tu mozna fotke wstawic.. Jak umiesz pokaz. To Ci powiem..bo juz ich miliony zrobilam

Gość gość
Nie pal dziewczyno! Czy ty wiesz co fundujesz swojemu dziecku? Poczytaj o tym, nie daj sobie wmówić że to nic takiego. Szok po odrzuceniu fajek nie istnieje! Moja mama rzuciła po 35latach palenia z dnia na dzień nagle i bez żadnego szoku! Chcesz zafundować córce czy synkowi problemy ze zdrowiem, koncentracją, nauką itp itd! ?? Ja w ciąży byłam z dala od palaczy- nie mogłam przebywać w jednym pomieszczeniu z palącym, unikalam ich nawet na powietrzu..bo najważniejsze było moje dziecko

Gość Daeriti
25 lat . rano oczywiście drugi test dla pewności .

Gość gość
Kreska sie robi ciemniejsza bo duzo czasu juz minelo. Napisane jest na instrukcji ze test po uplywie 5 minut bodajze jest niewiarygodny. Sprawdz na instrukcji dla pewnosci. A tak serio to zrob test rano i bedzie wiadomo. 7 dni po terminie okresu to ja mialam 2 krechy grube juz po 15sekundach hehe:) ale tak jak mowisz owulacja mogla byc przesunieta kazda ma inaczej dlatego zrob rano bedzie najpewniej i zycze powodzenia. Daj znac co wyszlo:) a co do fajek no to wybacz ale ja nie rozumiem skoro starasz sie to nie powinnas palic. To nalog a zaden nalog dobry nie jest. No ale to Twoja sprawa. Trzymaj sie i czekamy na wynik:D

Gość gość
A ja powiem tylko tak że u mnie też tydzień po spodziewanej miesiące też wyszła blada kreska ktora teraz ma prawie dwa lata :-) Życzę powodzenia

Gość Daeriti
Długo nie czekałam żeby się ciemniejsza zrobiła :) oczywiście jak jutro pokażą dwa inne testy 2 krechy to z automatu fajki w kosz :)

Gość gość
Robilas test z ranca?

Gość gość
Tez ciekawa jestem

Gość Daeriti
Nadal się blada kreska pojawia... :) 24 grudnia robimy ostateczny test :) chyba wtedy powinna wyjść już ładna :) Trzymajcie kciuki :)

Gość Daeriti
Codziennie mam tę takie bóle na dole... Piesi w trakcie spodziewanej @ bardzo mnie bolały... Wręcz się dotknąć nie mogłam ..teraz ten ból jest ale mniejszy no znosny :) Nie wiem.czemu ale jak mam tę delikatne bóle to tak jakby w prawej nodze przy jajniku ciągnie

Gość gość
Ciaza na 100%tylko czy rozwija sie..hmmm.a mdlosci ?

Gość Daeriti
Mam tak że potrafi mnie przymulić... Uderzenia gorąca ... Niekiedy zawirowania delikatne w głowie :)

Gość gość
Tak serio to w pierwszej ciąży zaczęły mi się mdłości ok 4 tygodnia, a w drugiej w siódmym. Wcześniej nie podejrzewałam ciąży. Wszelkie podobne do ciebie objawy były u mnie zawirowaniami z hormonami. A że spotkało mnie podczas starań takie rozczarowanie, że mimo objawów w ciąży nie byłam, to gdy faktycznie zaszłam w ciążę, objawy przegapilam :) Zresztą każda ciąża była u mnie inna. Dziwne tylko, że przy tak wyraźnie odczywanych przez ciebie objawach nie ma wyraziatej kreski. Niemniej powodzenia :)

Gość gość
Nie martw się to ja ta od bladej kreski Ja tam wręcz czułam się reweracyjnie tylko przez kilka dni też czułam ból brzucha podobnie jak to opisujesz a i ja nawet po zrobieniu testu po dwóch tygodniach od tamtego to i tak ta kreska nie była tak widoczna jak bym chciała do ginekologa poszłam nie za szybko i dobrze trafiłam akurat na 6 tydzień i już biło serduszko

Gość Daeriti
Może faktycznie miałam przesunięta owulację... Bo jak mówiłam u mnie okres to była roletka... Raz co 36 dni raz co 28 . niby kalnedarzyki i te inne d**erele były... Ale przez dwa lata była cisza... Moze faktycznie teraz się uda.. I to dopiero początki :) nawet nie wiecie ile by to dla mnie znaczyło a jakie by nam to przyniosło szczęście :)

Gość Daeriti
Dziewczyny... Tej nocy coś się stało... Tzn przy podcieraniu zauważyłam taki brązowy dość gęsty śluz.. Noc oczywiście nie przespana... Bo strasznie mnie brzuch bolał. Teraz mam spokój ale leje się że mnie.... Tzn tak jakby delikatny okres ale bez krwi..przezroczysty .

Gość gość
No to juz masz problem z glowy - nie musisz rzucac fajek.

Gość gość
A nie sądzisz że to zarodek zagnierzdza ?

Gość gość
Mi lekarz powiedział że dopóki nie ma żywej czerwonej krwi nie jest najgorzej ale dla pewności idź może do lekarza ewentualnie jedz na IP

Gość gość
Boże, na pogotowie gdy nawet nie ma potwierdzonej ciąży...masakra. Nie chcę cię załamywać autorko, ale ja sama miałam takie objawy przy zaburzeniach hormonalnych. Dziwne objawy, słaby okres w,większości ze sluzem raczej. Tak było u mnie.

Gość gość
I jeszcze jedno. Tylko chyba na Kafe zarodek jeszcze się nawet by nie zagniezdzil, a kobieta ma objawy ciąży i już! wychodzi jej test ciążowy. Masakra.

Gość gość
Autorko ja tez tak miałam. To znaczy plamienie brazowe i bylo dosyc mocne bo musialam uzywac wkladki i trwalo dlugo bo 5 dni. Tez nie wiedzialam o co chodzi ale czekalam bo chcialam zrobic test dopiero jak mi sie skonczy to plamienie. I tez sie naczytalam w internecie ze zagniezdzanie zarodka to takie tam male plamki brazowe ledwo widoczne...a u mnie bylo to widac doskomale. Jeszcze twierdza ze zagniezdzanie trwa z 1 dzien a u mnie plamienie az 5 dni. Cierpliwości! Na dodatek bolały mnie piersi tak mocno ze nie moglam sie dotknac a nigdy tak nie mialam. Widac kazdy ma inaczej. Takze poczekaj i zobacz jak sytuacja sie rozwinie. Trzymam kciuki!

Gość gość
okres bez krwi? pisz że o śluz chodzi.

Gość gość
Ale skoro zarodek dopiero zagiezdza się to skąd te multum objawów przed? Rozumiem, że macie objawy ciążowe od chwili gdy facet spuści się w was. Sorry za wulgarne ujęcie sprawy, być może autorka jest w ciąży i fajnie. Ale z tymi objawami nim ciąża będzie faktyczna czyli zagniezdzona to przesada.

Gość gość
Od poczatku wiedz8alam.ze cos nie halo..dlatego mnie dziwi jak laski 6 7 8 czy 10 tydz.calenu swiatu obwieszxzaja ze sa w ciazy.sory...nie ma co krzyczec..bo wiadomo.pob13 tyg mozna powiedz.a tak jsk t.ciaza nie potwierdzona i juz jej nie ma..stad ta kreska blada...sama tak mialam..idz na usg..zobaczysz czy jest... ja nie sadze...

Gość gość
Usg nic nie da bo moze nic nie widac. Znajoma miala już w piątym tyg objawy ciąży choć u lekarza była dwa razy nim potwierdził ciążę pierwszy raz 6 tydzień tylko zarodek a dopiero w 6 tygodniu serduszko gdzie u mnie było już w 6 tygodniu więc i z tymi objawami to różnie to do tych co to nie mają i nie wierzą w tak szybkie objawy Kobiety są różne i różnie przechodzą ciążę Autorko jak chcesz coś wiedzieć to oprócz testu możesz też iść na betę z krwi lepiej i szybciej wykrywa ale jak już wcześniej pisałam ja też miałam bladą kreskę Wiadomo może też to oznaczać jakieś problemy hormonalne ale po co straszycie dziewczynę

Gość gość
Dla mnie b.wczesne poronienie... Ale ok czekamy na autorke co powie.

Gość gość
Mnie rozwala jak karza na pogotowie biec...lekarz moze zbadac i tak odesle do domu Na tym etapiee to jak okres..i t