Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oferuję żonie 10 000 zł za gangbang a ona nie chce.

Polecane posty

Gość gość

Powiedziałem żonie krótko. Dam jej 10 000 zł do ręki, jeżeli spełni jedno z moich marzeń aby zobaczyć ją na gangbangu z minimum 4 facetami. Scenariusz ma wyglądać tak, że idziemy do swingers klubu, ona ubiera się seksownie, ja siadam sobie wygodnie z cygarem w ręce i drinkiem, a ona uprawia seks z 4 facetami naraz. Kanapka + nordic walking. Oglądam taki film na żywo i po godzinie idziemy do domu. Ona nie chce nawet za 10 000 zł! Inne robią to za darmo :( tylko mnie podnieca widok żony na gb, a nie innej.

Gość gość
Lecz sie na glowe bo na nogi juz za pozno

Gość gość
Też mam takie marzenie widzieć żonkę w podobnej akcji ale moja za 10k na pewno sie zgodzi. Dla mnie to jednak za duzy wydatek na spelnianie zachcianek.

Gość gość
Buhahaha A tak to żona nie będzie miała dostępu do tych 10 tys. ? LOL Marne prowo.

Gość gość
Jak niby żona ma mieć dostęp do tych 10 000? Każdy ma swoje konto. Ma mi się włamać na konto?

Gość gość
A może planujesz rozwód z winy żony, że puszcza się z 4oma naraz.:D

Gość gość
Z 4 to nie będę zazdrosny tak jakby miała z 2.

Gość gość
to by była prostytucja nie dziwne że nie chce się zgodzić

a może to jesteś ty trochę zboczony? Trzeba było jej to wcześniej powiedzieć i upewnić się przed ślubem czy ona też lubi to samo. Teraz to masz do wyboru jakiś datezone albo inny portal z seks randkami i szukaj sobie takiej co lubi gang bang. Na miejscu twojej żony już bym cię tam posłała, dlaczego ona akurat ma to realizować jak w ogóle tego nie czuje. To jest jak gwałt jak ktoś nie lubi. Ja bym też się nie zgodziła bo nie wiadomo kto na takim gang bangu będzie. Nie można sobie tego wybrać wcześniej. W ogóle z tymi swingersami to ściema, współczuję jak ktoś się nowy trafia. Oni mają zabawę, a nowa ma przerąbane.

Gość gość
mojej się podobało już się nie może doczekać następnego swing party a ja jeszcze nic nie załatwiłem

Gość CNNN
Widac stac Cie na wiecej a zone masz dobra i madra . Bardzo nisko cenisz swoja zone . Teraz na wsi mieszkaja miastuchy co niedawno mowili wiocha

Gość Iczi
Widac stac Cie na wiecej a zone masz dobra i madra . Bardzo nisko cenisz swoja zone . Teraz na wsi mieszkaja miastuchy co niedawno mowili wiocha

Gość gość
dlaczego miałbym ją nisko cenić wie czego chce i robi to jesteśmy ze sobą długo i trochę zaczęliśmy dziadzieć po tej zabawie zaczęła się druga młodość dobrze przypomnieć sobie jak to było kiedyś a że dzieci nie musimy już bawić to bawimy się sami

Gość Jacek i Renata
A moja bardzo lubi gang bang i przynajmniej raz w miesiącu musi być ostro zerżniętą w cipkę i dupę przez kilku facetów przyznaję że lubię na to patrzeć i jestem dumny że mam taką żonkę.