Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każde kobiecie zależy by być ładną!

Polecane posty

Gość gość

niektóre się potrafią pogodzić, że nie są ładne, ale gdyby mogły być to by chciały to jest bardzo niesprawiedliwe, ze jedne są ładne jak z obrazka a inne jakieś kartoflano buraczane twarze mają (ja taką mam) i męczą się i malują na rózne sposoby i próbuję różnych fryzur i nadal są ledwie takie sobie i choc wiem, że wazna jest osobowość to każda kobieta ma potrzebę bycia ładną, mam wrażenie że brzydsze kobiety są z czegoś okradzione przez los i dobrze żeby znalazły choć jednego faceta dla którego są ładne i oby nie był to taki który po prostu nie ma szans na piękną i z bierze brzydszą żeby nie byc sam każda kobieta chce popatrzeć w lustro i móc sie uśmiechnąć do tego co widzi a tam brutalne rozczarowanie (a jednak nie wyładniałam przez noc)

Gość gość
Teraz jest tylw zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej ze glowa mala i kazda jak ma kase noze byc dobra

Gość gość
Operacje mogą sie nie udać. Poza tym narkoza to ryzyko.

Gość gość
Nie ma brzydkich kobiet. Są tylko nie zadbane.

Gość gość
mi nie, jestem mocno przeciętna, wiem, ze jakbym sie wystroiła, wy,umalowała i zrobiła włosy to bym wyglądała o niebo lepiej, ale nie chce mi sie. Mam lepsze ciuchy, mam kosmetyki, wiem jak sie malowac, ale nie mam motywacji

Gość gość
13:40 Chyba lepiej tego się nie da ująć. Święta prawda. Makijaż, kosmetyki, zabiegi, operacje. Żyjemy w XXI wieku, teraz każdy może być piękny wystarczy tylko trochę woli, poświęcenia i pieniędzy.

Gość gość
13:46 a masz faceta? dlaczego nie masz motywacji? ja w sumie jak sobie pomyślę, że jedna kobita przygotowuje się 5 minut i wygląda dobrze a druga budzi się o 5 rano by ułozyć włosy i sie pomalowac to mi żal tej drugiej i na dłuższą metę to nie wiem komu by się chciało