Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to bedzie upierdliwe jesli do niego dzisiaj zadzwonię jak poszlo?

Polecane posty

Gość gość

Facet z ktorym sie spotykam byc moze dostanie wazna dla siebie prace, co okaze sie prawdopodobnie dzisiaj. W piatek sie do mnie odezwał, ze prawdopodobnie ją dostanie, wiec do niego zadzwonilam i pogratulowałam mu. w sobote on do mnie zadzwonił żeby sie wyzalić, ze nie wie czy ja przyjac bo mu oferuja slabe wynagrodzenie i ze sie zastanawia. Wczoraj do niego napisałam czy juz podjal jakas decyzje, powiedzial, ze dzisiaj sie wszystko rozstrzygnie. Czy wobec tego wypada mi do niego dzwonic dzisiaj? nie jestesmy jeszcze para na stale

Gość gość
To facet ma dzwonic

Gość gość
No niby tak, tylko to jest wyjatkowa sytuacja bo ważny dzien dla niego... I sama nie wiem. Poza tym to mi sie wydaje dziecinne zeby faceta mial dzwonic w 100% pierwszy, ok moze sie powinien bardzoej starac na poczatku

Gość gość
tylko z drugiej strony skoro wczoraj pisalam pierwsza to czy on powinien w takim razie dzisiaj sam dac znac jak mu poszlo?

Gość gość
poczekaj, jak się "rozstrzygnie", to on zadzwoni. nie jestem przeciwnikiem dzwonienia przez kobiety do mężczyzn, ale uważam, że on może nie ma zamiaru tłumaczyć ci wszystkiego związanego z pracą. może ma jakąś blokadę. wy, kobiety, potraficie dobić faceta, tym ciągłym dzwonieniem.

Gość gość
13:35- no pewnie masz rację. Bo nie chce tez wyjsc na upierdliwą z tym dzwonieniem, a wczoraj sie go o to pytalam... Choc to niby wazny dla niego dzien i dlatego sie nad tym zastanawialam

Gość gość
zajmij się czymś, święta idą ;) to jest dla "niego ważne", więc, kiedy on zdecyduje, że chce się z tobą tym podzielić, to sam zadzwoni. cierpliwości życzę 🖐️

Gość gość
Nie jesteście parą na stałe a na ile, huśtasz się z doskoku? :-P

Gość gość
to kobieta ma dzwonic

Gość gość
gość dziś tak do kolezanek na plotki

Gość gość
To kobieta ma dzwonić do faceta.

Gość gość
chyba śnisz?!