Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można kochać kogoś przez całe życie i nie być z tą osobą??

Polecane posty

Gość gość

Niestety można. Moją pierwszą wielką miłość poznałam w wieku 15 lat. Oboje byliśmy w tym samym wieku i miałam wrażenie, że podobamy się sobie w takim samym stopniu, że nasza fascynacja sobą jest czymś wyjątkowym. Niestety w tym wieku, ciężko jest poważnie podejść do związku. Trudno było m uwierzyć w jego uczucia, gdy mieliśmy po 19 lat. Dopiero po wielu latach, gdy spotkaliśmy się ponownie i zaczęliśmy wspominać stare dzieje okazało się, że mogliśmy być razem. Jego zapewnienia o miłości jak się okazało były prawdziwe, dlaczego w nie nie uwierzyłam? Moje życie wyglądałoby inaczej, a ja nie musiałabym przez wszystkie lata wzdychać po nocach do tego jedynego....

Gość gość
musiała byś pozanćgoztej gorszej strony żeby nieco spasowac z tymi wzdychaniami kazdy ma wady i tonie mało idealizujesz go bo nigdy znim nie byłaś znasz go ze snów anie z realnego życia nie wiesz jakby zachował sie w trudnych sytuacjach co miałby do zaoferowania czy dalej byłby taki słodki niuniuś z doswiadczenia powiem ci żewiekszośc facetów to 100 % egoiści nie warto rozpamietywać bo życie usieka znajdz prawdziwego a nie ze snów

Gość gość
Zucie to nie miód. A ktos wyidealiziwany to postac fikcyjna.Gdybys z nim była to bys siec rozstala.Dlatego nic z tego nie wyszło bk nie mielisciecrazem być kropka