Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naiwna84

Jak szybko przekonać się kim jest się dla faceta

Polecane posty

Gość Naiwna84

Byliśmy razem 4 lata,kłamał i zdradzał,dowiedziałam się ponad miesiąc temu.Będąc ze mną miewał kontakty seksualne z inną,swoją byłą z którą ma dziecko.Kazałam mu wybierać albo ja albo ona.Co do dziecka nie mam żadnych "ale" i ojcem jest dobrym,nigdy nie zabraniałam niczego co się z dzieckiem wiązało.Motał się prawie miesiąc nie umiejąc podjąć decyzji.Nalegałam bo chciałam wiedzieć w końcu na czym stoję,jestem w ciąży,9 tydzień,nie powiedziałam mu o tym bo nie chciałam aby ciąża wpłyneła na jego decyzje.Powiedział w końcu bo nalegałam na odpowiedź,że będzie sam i jeszcze się zdziwię że nie jest z byłą bo ona nic nie znaczy.A skoro postawiłam mu takie ultimatum to znaczy że go nie kocham.Nie powiedziałam mu o ciąży bo zaczął mnie obrażać i że mam iść i znaleść sobie lepszego.Nie wiem jak sobie poradzę,nie wiem co robić,straszne jest tak się rozczarować,dowiedzieć się że bliska osoba okłamywała tyle lat,taki był w tym dobry że nie zorientowałam się,mam żal do samej siebie że byłam naiwna i mu wierzyłam.I jeszcze będę miała dziecko,nawet mu tego nie powiem bo po co,jakoś muszę sobie poradzić.Nie wiem zresztą co zrobię.

Gość gość
Jeśli jesteś w ciąży, to skup sie teraz na sobie i na dziecku, a dópka olej albo wykorzystaj na ile się da, teraz jest ważne to nowe zycie i ty jako mama. Jakiś facet się w końcu na pewno znajdzie.

Gość gość
Za grosz honoru nie masz kobieto! Przecież to oszust i zdrajca, powinnas byla kopnąć go w d...e jak tylko się dowiedziałas ze robił Cie w bambuko a Ty jeszcze kazesz mu wybierać. A jak wybralby Ciebie to co? Wszystko pieknie by było? I tak by Cie znowu zdradzał, jak Nie z ta to z inna bo taka jego koorewska natura! Normalne kobiety o tym wiedza i nie pozwalają sobie tylko kopia w tyłek takich delikwentow, a takie desperatki jak Ty tkwią w goownianych związkach, nieszanowane, zdradzane przez tych facetów (bo same się nie szanują i wszystko wybaczaja), a potem wielce zdzwiwione ze zostały samotnymi matkami...no faktycznie to jest ,,nie do przewidzenia" :_D

Gość gość
Pewnie, wpisz dzieciakowi w akcie urodzenia ojciec nieznany i po kasę do rodziców swoich... nie stresuj niepotrzebnie Pana, nie rujnuj mu życia, nie narażaj na wydatki :-D

Gość gość
Zdradź go i obserwuj reakcję <3

Gość gość
Na spokojnie sobie to przemyśl. Spisz na kartce 'zasoby' (wysokość zarobków, stan zdrowia, przyjaciele, wspierająca rodzina, dobry zawód itd) i podejmij decyzję. Wychowywać samemu dziecko jest BARDZO trudno i będziesz potrzebowała pomocy częściej niż Ci się wydaje. Z drugiej strony ujawniając informację o ciąży dajesz mu możliwość bardzo głębokiej ingerencji w swoje życie. Żłobek, przedszkole, szkoła, miejsce zamieszkania, zdrowie, wyjazdy zagraniczne, wakacje. Nawet Twój przyszły potencjalny związek z kimś nowym. W każdej z tych kwestii on będzie miał zdanie i może Ci utrudnić życie na wiele sposobów.

Gość gość
Faceci nie są monogamistami.

Gość gość
Trudna decyzja przed Tobą autorko,dobrze ją przemyśl,masz czas.

Gość gość
dzisiaj jest TEN dzien ktory wiele mowi, o tym co dla niego znaczysz

Gość gość
Nic bo nawet sie nie odezwal.

Gość gość
Czyli on ma na Ciebie wyj...e a Ty jeszcze się zastanawiasz i pewnie czekasz na jego odzew. Dzisiejsze kobiety nie maja honoru, masakra. To lepiej niech ja dalej zdradza, olewa, ale powinna wg was się go trzymać bo przecież jest z nim w ciąży a samej trudno dziecko wychowywać, taa...przecież zawsze mogą rodzice pomoc, prawda? Ma się ponizac i wybaczac ze on lata za byla?