Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strapon

Robienie loda z palcem...

Polecane posty

Pytanie do Pań i Panów... Panie czy lubicie robić loda i wkładać palec do tyłka faceta? Panowie czy lubicie jak kobieta obciąga wam k****a i jednocześnie wkłada wam palce w tyłek? Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami :)

Gość facet96
No spoko to jest. Najlepiej jeszcze jak dziewczyna ma długie paznokcie, które lekko drażnią o***t (byle nie za mocno)

Gość gość
Uczucie cud jak kobieta robi lo.. da a palcem przez o***t piesci prostate. :)))

Powiem wam że też to uwielbiam :) A najbardziej jak o***t jest odpowiednio nawilżony i wchodzą do niego nie jeden a dwa,... paluszki :)

A może jakaś Pani wypowie się na ten temat :) Czy to kiedyś robiła? Czy sprawia jej to przyjemność?

Gość gość
Robiłam, nie jest źle ale ważne żeby facet zrobił lewatywe przed.

Higiena to podstawa. I najlepiej jak k***s i tyłek dokładnie wydepilowane :)

Gość gość
Moja loda nie chce i dretwa jak worek siana

Gość gośćIII
Bardzo infantylnie brzmi "lodzik"i "paluszek" w ustach dorosłego mężczyzny. Co do meritum, to lubię różnego rodzaju zabawy analne, w których mężczyzna jest stroną bierną. Wspomnianą przez Ciebie również. Palce jednak często okazują się zbyt krótkie do pieszczenia nabrzmiałej z podniecenia prostaty.

Tak ale palce są tylko początkiem zabawy. Delikatnie rozluźniają. A później przychodzi czas na prawdziwą zabawę. Na ostre pieprzenie tyłka. I taka uległość z mojej strony, kiedy jestem zdominowany przez kobietę bardzo mnie podnieca

Jakie zabawy...? Mamy sporych rozmiarów podwójnego strapona z wibracjami. Jedna jego część jest w kobiecie a druga penetruje mój tyłek. Czując w sobie jego wielkość i wibracje czuję wielką rozkosz. Dzięki takiemu ostremu rżnięciu czuję poniżony, wykorzystany. Super sprawą jest jak podczas tego pieprzenia mojego tyłka partnerka ciągnąc mnie za włosy odchyla moją głowę mocno do tyłu

Jest jeszcze jedno co uwielbiam, co uwielbia moja partnerka... siada mi tyłkiem na twarzy i pozwala dokładnie wylizać swoja c**eczkę i o***t. Każe robić to bardzo dokładnie łącznie z jak najgłębszym wsadzaniem języka w obie dziurki... jednocześnie ręka wali mi ostro konia...

Odpowiedziałem na Twoje pytanie o dominacji mojej partnerki nade mną. Nie powiedziałem że to jest jedyny rodzaj seksu który uprawiamy. Jest to na ogół trzecia część. Pierwszą są długie i namiętne pieszczoty głównie oralne. Później przechodzimy gdzie to ja jestem górą :) Muszę mocno wypieprzyć moją partnerkę żeby zasłużyć na jej dominację :) Oboje uwielbiamy seks. Jest nam ciągle mało. i nie kończymy na szybkim numerku. A jakie są Twoje oczekiwania i preferencje dotyczące seksu?

Gość gość
Jesteś gejem?

Jestem hetero. Ale robię to co sprawia przyjemność mojej partnerce i mnie. Nie trzeba być gejem żeby lubić takie zabawy. Trzeba być otwartym na doznania. Sami chcemy pieprzyć kobiety w tyłek... więc poczujmy to co czują kobiety. Postarajmy się Je zrozumieć :)

Gość gość
ohhhhyd:-O

Gość gość
#radomskiAnal :classic_cool:

Gość gość
kto to? ładna babka..

Gość gość
analny aniołek kuszeńka:classic_cool:

Gość gość
to kusza ta co z tobą gadała brzydka i zesperowana

Gość gość
bo brzydka hahaha:-D

Gość gość
a kogo to obchodzi pedale??zamknij się i ssij dropsa:-D

Żal mi gości z kompleksem małego penisa :) Brakiem pewności czy nie jest się przypadkiem gejem :) A do takich należysz :)