Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jsjshshs

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny nie wiem co myśleć może wy będziecie umiały to ocenić obcym okiem. Od długiego czasu podoba mi się kolega ze szkoły. Ostatnio zaprosił mnie na domówkę u jego kolegi. Kiedy wyszliśmy sami niby na chwile do sklepu i było zimno dał mi swoją kurtkę, dużo razy mnie przytulał, był bardzo miły, raz nawet dał mi buziaka w policzek. W ta sobotę znowu ten sam kolega robił domówkę i znowu to samo. Po alkoholu wyszliśmy po coś na chwile i nie wzięłam bluzy a było już chłodno. Dał mi swoją mimo ze miał pod nią tylko bluzkę z krótkim rękawem sam na sile mi ja założył, kilka razy mnie podnosil, mówił ze mamy takie same poczucie humoru, przytulał aż w końcu próbował mnie pocałować. Dla mnie taki pocałunek dużo znaczy i nie chciałam żałować tego kiedy wytrzeźwieje. Problem polega na tym, ze chodzimy do jednej klasy i w szkole rozmawiamy bardzo mało. Nie jest on wstydliwy to raczej typ cwaniaka. Co o tym myśleć bo zaczęło mi zależeć i nie wiem czy powinnam sobie odpuścić czy dalej się angażować. Nie wiem czy on traktuje to na poważnie czy tylko się mną bawi. Dodam tylko ze już raz na wakacjach była podobna sytuacja ale wtedy tylko dużo rozmawialiśmy i się śmialiśmy ale nic z tego nie wyniknęło.

Gość gość
A może szuka jakoś kontaktu po szkole?

Gość gość
Tak, bardzo czesto pisze do mnie po szkole ale tylko typu ,,co słychać”

Gość gość
Jak zależy to okaże zainteresowanie, faceci tak mają.