Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet który cały czas mówi o pięknych koleżankach

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się od jakiegoś czasu z facetem który praktycznie podczas każdej rozmowy mówi o jakieś przepięknej dziewczynie w pracy. Co jakiś czas do niej nawiązuje i podkreśla jak bardzo jest śliczna. Dziś go zapytałam dlaczego się z nią nie zwiąże skoro tak bardzo mu się podoba, to stwierdził że po pierwsze nie mówił o jednej, bo takich pięknych dziewczyn w pracy ma kilka, a po drugie one wszystkie mają mężów. Niby fajny z niego facet, ale już się słuchać nie da tych tekstów o jego koleżankach :o

Gość gość
Pewnie sam jest brzydki jak krowi placek.

Gość gość
no właśnie nie jest brzydki, jest nawet przystojny i inteligentny, tylko to podniecanie się urodą innych lasek sprawie, że traci w moich oczach wszystko co buduje.

Gość gość
nie pisze sie lasek tylko kobiet!!!!

Gość gość
lasek lasek lasek lasek lasek lasek

Gość mr wrong
jest płytki i jest gòwno warty, nawet jeśli pozornie przystojny czy inteligentny, olej dupka, strata czasu

Gość gość
Ladne laski przyciagaja wzrok jak przystojni mezczyzni ale to mezczyzni podchodza od kobiet a kobiety wybieraja mezczyzne wiec kiepskie zwiazki to wina kobiet.

Gość gość
Spotykasz sie z nim na randkach? Czy jako kolezanka/kumpela? Zacznij opowiadac o fantatycznych kolegach :)

Gość gość
Inteligentny jest ? Serio ? :-D

Gość gość
6:18 Tak, spotykamy się jak na randkach, to nie jest zwykła koleżeńska znajomość. Nie chce opowiadać o przystojnych kolegach, bo dla mnie to jakieś takie dziecinne, według mnie takie rzeczy można mówić koleżance, ale nie facetowi z którym się spotykam. Zastanawiam się czy nie zerwać tej znajomości, bo o ile jestem w stanie przymknąć oko na jedno takie wspomnienie o pięknej koleżance z pracy, to notoryczne podkreślanie przy każdej okazji, że ma się taką przepiękną koleżankę czy tak koleżanki, jest jakieś dziecinne i niedojrzałe.

Gość gość
Powierzchowny prymityw jakich wielu. Większość taka jest, ten dodatkowo mało taktowny, skoro przy Tobie zachwyca się innymi. Kiepskie to.