Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123543

Fala hejtu, a katolicyzm

Polecane posty

Gość gość123543

Oto jeden z powodów, dlaczego na tym forum jest hejt i nie mozna praktycznie wcale pisac o seksualności: Oto jeden z powodów, dlaczego na tym forum jest hejt i nie mozna praktycznie wcale pisac o seksualności: http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,22800121,prof-tadeusz-bartos-polski-katolicyzm-atakuje-kazdego-kto.html#MT2

Gość gość
Powodzenia z tematem tuż przed wigilią ?????!!!!!!!

Gość gość123543
Powodzenia z brakiem hejterów tuż przed Wigilią :D

Gość gość123543
"gość dziś Powodzenia z tematem tuż przed wigilią ?????!!!!!!! x Czyli co, do świąt hejterzy są grzeczni, bo Adwent, spowiedź, Boże Narodzenie... A potem hulaj dusza... Takie wnioski można wyciągnać. Jeśli tak jest, jest to ogromna obłuda...

Gość gość
No i pomału się wyjaśnia, dlaczego cyfrak jest takim głąbem. To po prostu czytający gazetę wyborczą miłośnik tuskizmu-schetynizmu albo nawet nowoczesnej Lubnauer :D

Gość gość
I taka jest cała opozycja. Wmawiać, że katolicy są zli,zacofani, nietolerancyjni. Mam wśród rodziny i znajomych zwolenników różnych partii i roznych poglądów politycznych jednak każdy szanuje odmienne stanowiska innych. Nie ma kłótni o to co kto popiera, a taki maciciel jak 123 próbuje wmówić że Polacy się nienawidzą ze względu na to czy są zwolennikami prawicy czy lewicy. Totalna chce podzielić społeczeństwo i doprowadzić do nienawiści, a winę za tą sytuację zwalić na katolików. 123 wstydz się. To jest forum erotyczne a nie TVN24. A katolicy też uprawiają seks i mają fantazje erotyczne. Inka

Gość gość123543
"No i pomału się wyjaśnia, dlaczego cyfrak jest takim głąbem. To po prostu czytający gazetę wyborczą miłośnik tuskizmu-schetynizmu albo nawet nowoczesnej Lubnauer smiech.gif x gość dziś I taka jest cała opozycja. Wmawiać, że katolicy są zli,zacofani, nietolerancyjni. Mam wśród rodziny i znajomych zwolenników różnych partii i roznych poglądów politycznych jednak każdy szanuje odmienne stanowiska innych. Nie ma kłótni o to co kto popiera, a taki maciciel jak 123 próbuje wmówić że Polacy się nienawidzą ze względu na to czy są zwolennikami prawicy czy lewicy. Totalna chce podzielić społeczeństwo i doprowadzić do nienawiści, a winę za tą sytuację zwalić na katolików. 123 wstydz się. To jest forum erotyczne a nie TVN24. A katolicy też uprawiają seks i mają fantazje erotyczne. Inka" x x Ja bym odwrócił sytuację, że to prezes Kaczyński dzieli społeczeństwo. Właśnie to, że ktoś mnie od głąbów wyzywa, bo czytam Wyborczą, to oznaka braku tolerancji i forma nienawiści. Też szanuję odmienne poglądy, natomiast hejtujących innych ludzi nie mam zamiaru szanować.

...wielu jest ludzi wierzących, katolików, tych którzy swoim codziennym życiem dają świadectwo swej wierze, nie afiszują się ze swoją wiarą, do kościoła chodzą z potrzeby a nie aby sąsiedzi widzieli a po powrocie do domu nie obgadują sąsiadek czy nie leją żon. Większość jednak katolików to katolicy z chrztu którzy w żadnym razie w swoim codziennym życiu nie realizują założeń swojej wiary. Inka, cieszę się że masz w rodzinie ludzi tolerancyjnych ale niestety to nie opozycja narzuca podziały, to dobra zmiana mówiła o drugim sorcie i praktycznie od tego się zaczęło. To władza odmawia ludziom mającym inne niż ona poglądy na Smoleńsk, na wiarę i inne zagadnienia prawa do bycia Polakami. Widziałaś ludzi z miesięcznic - te twarze wykrzywione złością i wygrażające drugiej stronie ? i to z krzyżem w ręku ...Chrystus zdaje się nawet w razie agresji nauczał nadstawiać drugi policzek. Nie chcę przesądzać która strona rozpoczęła i która ma rację to jednak chrześcijanie powinni wykazywać chyba więcej miłosierdzia. Przede wszystkim jednak kościół nie powinien wcinać się do władzy i nie wymuszać na niej uchwalania ustaw wyręczających kościół od nauki. Jaki to kościół i jaka to wiara jeżeli do przestrzegania praw boskich potrzebuje ustaw stanowionych przez władze świeckie .... Cieszę się że katolicy uprawiają seks, szkoda że ma on służyć jedynie prokreacji a nie przyjemności, tylko w małżeństwach a już z fantazji to muszą się spowiadać bo jakby nie było są to myśli nieczyste ....

...i jeszcze jedno, w Polsce ok 90 % ludzi deklaruje że są katolikami, w takim razie kto w tym kraju morduje, gwałci, zdradza, kradnie, bije, kto zapełnia więzienia, bo nikt mi nie wmówi że te 10 % niekatolików. Czym zatem np. różni się zdradzający mąż, katolik od niekatolika ? otóż obaj są świniami ale katolik jest dodatkowo hipokrytą !!!

Gość gość
No i powoli wyjaśnia się, kim są tutejsi hejterzy. To zmanipulowani propagandą fani pissu, tudzież debile łykający bzdury innego Korwina, Kowalskiego itp.

Gość gość duh
Lepiej bym nie ujął Matu dorzuciłbym jeszcze porche księdza i imperium ks. Rydzyka w zestawie z nawoływaniem do ubóstwa i wyrzeczenia rzeczy doczesnych...:)

...duchu, porsche księdza poszło szybko pod młotek a kasa na parafię, zaś o Rydzyku nie warto wspominać bo i tak o nim głośno.

Gość gość
Ero zdycha. Nudny stary Matu :( duh dariusz stary pryk z dretwym poczyciem humor i hejter cyfrak:(

Trzeba oddzielić kler od boga, a poza tym witajcie dziewczęta :) przepraszam za nachalną reklamę, ale nie okłamujmy się, kto jak nie wy dacie mi rzetelną odpowiedź. Mój nowo poznany facet robi filmy na youtube o tematyce związków XXI wieku. I jak możecie się spodziewać oczywiście kazał mi zrobić recenzję co jest dobrze a co źle. Zerknijcie proszę i dajcie jakieś konkstruktywne info dot. filmu. Subem pewnie też nie pogardzi (to tak na boku :D ) Dzięki jeszcze raz i czekam na info:) youtube.com/watch?v=cd3cN4CElCw

Gość gość
Nie cierpię polityki bo moim zdaniem tylko dzieli ludzi zamiast łączyć. Ale nie o tym. Prezes Kaczyński niestety bardzo przykłada się do tego podziału społeczeństwa. Za granica piszą już o naszej wadzy ze są radykalnymi katolikami. Przykro mi ze nasza religia zamiast kojarzyć się z pomocą innym, z dobrocią i miłością, będzie kojarzyła się z gierkami politycznymi. Najpierw kupili najbiedniejsza cześć społeczeństwa rzucając 500+ (oczywiście to bardzo dobrze ze pomagają najuboższym, ale widzimy przy tym kupno następnych zwolenników) a później robia w telewizji niemal pranie mózgu do obrzygania pokazując albo wspomnienia 2 wojny światowej, religijnych świat albo szczując Polaków przeciwko naszym zachodnim sąsiadom.

...ano zdycha, bo młodzi, erotycznie zorientowani zakładają ambitne tematy typu : Która z Pań lubi mieć pieszczone stopy ??? czy faceci onanizują się w prezerwatywie? Oferuję żonie 10 000 zł za gangbang a ona nie chce. Żona podczas seksu ssie palca ? mój obrzezany ptaszek do oceny Galeria penisów w spoczynku 513302280 telefon 24 godz laska Kobiety pijące spermę

Nigdy w swoim życiu nie głosowałem na PIS, ale naprawdę wy też nie zrozumieliście tego co Kaczyński miał na myśli mówiąc o gorszym sorcie?

Gość gość
Matuzalem. Bardzo dobrze napisane. Zgadzam się jak najbardziej z tobą. Prawdziwych katolików jest może 5% o ile nie mniej. Reszta to katolicy na pokaz i tylko po to żeby „ludzie nie gadali”

...Pło89 to może przetłumacz z Kaczyńskiego na nasze o co chodziło wodzowi,.. jak krowie na rowie żebyśmy zrozumieli, jeszcze tych komunistów i złodziei rzucone do manifestantów, i mordy zdradzieckie też ...tak może za jednym razem jak już będziesz tłumaczył....

Gość gość
A to jest erotyczny temat ???

Gość gość
Podaruj sobie odrobinę luksusu to też nie erotyczny temat.

Możemy się różnić w poglądach na tle politycznym, społecznym, gospodarczym czy kulturowym, ale własne brudy należy załatwiać we własnym gronie. Historia już niejednokrotnie nam pokazała że ingerowanie państw obcych w sprawy naszego kraju do niczego dobrego nie prowadzi. Chodzenie na skargę, czy wręcz domaganie się interwencji państw obcych i nakładanie kar na własne państwo jest totalnym skur**syństwem i powinno być traktowane jak zdrada narodowa. Tacy ludzie nie tyle że są Polakami gorszego sortu, oni w ogóle nie zasługują na miano Polaków i ich przodkowie którzy walczyli za ojczyznę w grobie się teraz przewracają.

Pło89 - a od kiedy to dobrowolna wspólnota państw które zrzeszyły się w określonym celu jest "obcym" ? jesteśmy wspólnotą, jesteśmy wewnątrz, mamy tam swoich przedstawicieli, skoro nam takie wartości nie odpowiadają to po kiego uja się tam pchaliśmy, po kasę ? ...to po pierwsze, po drugie druga strona kiedy była w opozycji robiła dokładnie to samo, w sprawie sfałszowania wyborów, czy nie przyznawania licencji rydzykowi i paru innych i można powiedzieć że były to bzdety w porównaniu z łamaniem konstytucji i 3 podziału władzy ...po trzecie jeżeli już chcesz prac brudy we własny domu to powiedz mi co może zrobić opozycja w sytuacji kiedy mający przewagę obóz władzy nie respektuje istniejącego prawa i robi co chce (upychanie ustaw kolanem, nie liczenie się z głosem opozycji w sejmie nie dopuszczanie do głosu, cała masa błędów legislacyjnych o których nawet mówią prawnicy biura prawnego parlamentu). Co można zrobić kiedy senat podpisuje ustawę nie mając kworum (48 na wymagane 50) i władza nie widzi w tym problemu. Kiedy nie są ogłaszane wyroki TK, kiedy prezydent nie zaprzysięga legalnie wybranych sędziów. Jak w takiej sytuacji widzisz załatwienie spraw we własnym domu ? O czym my rozmawiamy, chyba że rozwiązanie widzisz na ulicach, byle we własnym domu?!

Unia Europejska była zawiązana w zupełnie innym celu, przede wszystkim chodziło o współpracę gospodarczą i umożliwienie przepływu siły roboczej na terenie Unii. To co się dzieje obecnie to narzucanie przez organizację sposobu funkcjonowania państwa, a przypominam że prawo unijne w polskim porządku prawnym znajduje się poniżej Konstytucji. Co może zrobić opozycja? Pragnę przypomnieć wypowiedź polityka PO z Sejmowej mównicy w odpowiedzi na protesty polityków PIS-u "przejmiecie władzę w państwie to będziecie sobie rządzić po swojemu". Więc o co teraz chodzi? Przejęli władzę i sobie rządzą, ludzie tak zagłosowali i trzeba to uszanować, a nie robić burdy na ulicach. Przy następnych wyborach zostaną rozliczeni jak poprzednia władza i tyle. I śmieszą mnie te przykłady o wolnych mediach, sądach i trybunałach. Wielu osobom które tak pojękiwały zadałem proste pytanie- "wymień konkretnie w punktach jak twoje życie zmieniło się na gorsze odkąd zmieniła się władza". Nikt nie potrafił odpowiedzieć i słyszałem jedynie puste slogany w stylu "to zobaczysz za jakiś czas". Jakiś czas minął a oni dalej nie potrafią odpowiedzieć. I na koniec dodam że UE to nie jest organizacja charytatywna która daje coś za darmo. Jesteśmy obecnie płatnikiem netto czyli więcej wypłacamy do budżetu niż z niego dostajemy.

I żeby uprzedzić, nie jestem żadnym zwolennikiem PIS-u, a jedynie mam dosyć tej politycznej hipokryzji. Politycy za kadencji których ABW wtargnęło do siedziby Wprost i siłą wyrwało laptopa naczelnemu gazety krzyczą teraz o wolnych mediach. Ludzie za kandencji których strzelano do górników mówią o poszanowaniu praw obywatelskich. Politycy którzy będąc u władzy nie respektowali wyroków TK teraz domagają się publikacji wyroków. Takich przykładów są dziesiątki.

Gość gość duh
Zabawne Matu. Pieniądze na cele parafii... czyli wróciły notabene do wywołanego w oparach skandalu księdza. Posprzątane i zamknięte usta.

Gość gość duh
gość dziś Ero zdycha. Nudny stary Matu smutas.gif duh dariusz stary pryk z dretwym poczyciem humor i hejter cyfraksmutas.gif X Eeeee no nieeeee, ale tu to bije po twarzy humorem, wszyscy pokładamy się ze śmiechu. :D Dawaj następny dowcip...teraz petarda...no! :D

Gość gość
Strzelano do górników, o rany :D:D W podsluchiwaniu najważniejszych politykow też Płock nie widzi nic zlego. Spróbuj podsluchiwac pisiorow, albo jakikolwiek rząd w innym kraju. Wejdą ci do domu że nawet nie zdążysz puścić bąka. I dostaniesz zarzuty za szpiegostwo.

Gość gość
- "wymień konkretnie w punktach jak twoje życie zmieniło się na gorsze odkąd zmieniła się władza".  I co, oczekujesz, że ktoś powie że po nielegalnym przejęciu TK kury przestały się nieść? Genialne pytanie. I właśnie tacy ludzie decydują o kształcie demokracji w tym podrosyjskim kraju. Przejęli TK, przejęli sądy, chcą przejąć kontrolę nad wszystkimi mediami- ale co ci się konkretnie pogorszyło? :o

Gość gość
Przejęli, przejęli...i co? Ano to ze jesli na Kowalskiego nie ma to wpływu bezpośredniego to o co on ma krzyk podnosić?:) opanujcie się. Przeciez jeżeli większości społeczeństwa będzie to nie na rękę to w następnych wyborach władza sie zmieni i przywrócą"porządek" tak różnie rozumiany bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i to się nigdy nie zmieni .