Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój pierwszy poważny związek czy tak wyglądają początki

Polecane posty

Gość gość

Może nie jest to miłość od pierwszego wejrzenia, ale lubimy się. Spotkamy się od 1.5 miesiąca. Przeważnie w weekend bo oboje pracujemy i mieszkamy w sąsiednich miastach. Na 5 randce mnie pocałował choć okazji do pocałunku było dużo więcej. Prócz pocałunków nie było nic więcej. Chodzimy do kina, do pizzerii albo siedzimy u niego w mieszkaniu. W ciągu dnia dużo piszemy na messengerze. czy tak wyglądają normalne związki? Mam 25 lat, on 27.

Gość gość
a więc: najważniejsze to żebyś wiedziała, czy to jest to czego chcesz. jeśli nie - nie warto tracić czasu i najlepiej rozstać się im wcześniej tym lepiej! lepiej być samą niż z kimkolwiek. na początku oczywiście każdy jest wyrozumiały, nie chce zdenerwować drugiej osoby, sam się stara zaprezentować z jak najlepszej strony...a prawda wychodzi po jakimś roku :D

Gość gość
No właśnie chyba nic nie czuję. Nie wyczekuję na telefon, nie tęsknię. Ale jak już się z nim spotkam to jest mi z nim dobrze.

Gość gość
no wiesz, nikt nagle się nie aktywuje :D ok, są jakieś osoby które od pierwszego tygodnia znajomości już mówią do siebie kochanie, robią sobie śniadanka...ale moim zdaniem to jest udawane a najlepszą drogą do miłości jest przyjaźń ;) nie chodzi mi tu o typowy friendzone, tylko o to że para musi się po prostu lubić, aby się kochać

Gość gość
Jeżeli nie chce Cie puknąć na pierwszych spotkaniach to pewnie traktuje Cie poważnie :)

Gość gwoli wyjasnienia
9,01 :D :D :D

Gość gość
Ha,ha. Taaak, oczywiście,że po 5 spotkaniach i ty i on powinniście czuć miłość do grobowej deski i bzykać się od 2 randki jak króliki. Od daty urodzin odejmuje ci 10 lat

Gość gość
Co się dziwicie autorce. Dzisiejszy czas stanął na głowie. Ludzie całują się na pierwszej randce, najpóźniej na trzeciej idą do łóżka a potem biorą ślub i żyją długo i szczęśliwie. Skoro u niej akcja rozwija się powoli pewnie myśli, ze z nią coś nie tak.

Gość gość
z tym zyli dlugo i szczesliwie to..... mozna polemizowac

Gość gość
W internecie wystarczy poszukać. Dawanie D na pierwszej lub drugiej randce jest tak oczywiste że jak to się nie stanie to ludzi myślą że coś jest nie tak z dziewczyną/chłopakiem... Takie czasy ;)

Gość gość
Z seksem powinno się czekać minimum 2-3lata

Gość się
Już niedługo 40 stuknie jak czekam. Czy się doczekam?