Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchudzanie po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Pewnie gdzieś jest taki temat, ale niestety na niego nie trafiłam :( Powiedzcie mi proszę, jak mogę zrzucić zbędne kg, oglądałam kilka filmików jak ćwiczyć z maluszkiem - wolałabym w takim sposób, niż jakimiś drakońskimi dietami się wyszczplić do rozm 38 jaki miałam przed. Nie jestem mamusią karmiącą. Jakieś rady? :)

Ja po ciąży wynajęłam trenera personalnego, ponieważ bałam się ćwiczyć sama. W czasie ciąży jadłam zdrowe produkty a po ciąży starałam się jeść jeszcze zdrowiej. Dlatego proponuje zacząć zdrowo się odżywiać i ćwiczyć. Trener ułoży Ci dietę oraz zaplanuje odpowiednie ćwiczenia. Wyjdzie Ci to na plus, maluszkowi również ;) Pozdrawiam

Gość gość Benia
Ja po ciąży, gdy skończyłam karmić, zastosowałam Slimunox, do tego oczywiście dieta i minimum 60 minut ćwiczęń

Gość gość
Ja chodzilamna siłownię po 3 miesiącach było już ok pozstym chodziłam na zajęcia na basenie z dzieckiem.

Gość gość
Ja odchudzałam się zawsze na własną rękę i to mnie zawsze gubiło... nie umiejętne odchudzanie, potem efekt jo jo i odnowa polsko ludowa. Od jakiegoś czasu chodzę co miesiąc do dietetyka w www.med-expert.pl w Warszawie i mam rozpisaną dietę i wiem co i o której godzinie mam zjeść. Nawet w świeta nie przytyłam grama.

Gość gość
Codzienne cwieczenia, spacery z wozkiem, picie 3l wody, unikanie cukrow. Nie trzeba trenera personalnego tylko troche samozaparcia. Ja gubilam srednio pol kilo na tydzien

Chcesz schudnąć, a masz rodzinę dzieci i męża. Nie masz czasu gotować dwóch obiadów? To dobrze trafiłaś. Gotuj tak jak gotowałaś do tej pory dla całej rodziny i chudnij. Ta strona powstała z myślą o kobietach które nie mogą schudnąć, ponieważ prioritetem jest rodzina. Ja ci pomogę bo też jestem matką 3 dzieci i mam męża. Nie mam czasu na to aby gotować obiad dla nich i osobno coś dietytecznego dla siebie. Na własnej skórze doświadczyłam, że można jest to co cała rodzina i schudnąć. Zapraszam po porady do mnie. Koszt opieki miesiecznej to tylko 30 zł, a ja jestem całkowicie do twojej dyspozycji 30 dni w miesiącu i 12 godzin dziennie. To tylko 1 dziennie a może odmienić twoje życie na zawsze. Zapraszam na naszą stronę na fb Matki i żony - odchudzanie