Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak znajomych

Polecane posty

Gość gość

Witam. Nie mam za bardzo udanego życia towarzyskiego. Znajomych mam ale jest to tylko sfera "facebooka" gdzie i tak ze sobą nie piszemy. Po prostu nie mam i tyle. A chciałbym mieć. Jestem samotny od prawie hmm.. 7 lat. Znajomi obecni mnie nie szanują, nie odpisują. Mam wrażenie że to wszystko nie wiem po jest. Po za tym wielokrotnie widzę umawiają się gdzieś , coś robią a ja jestem pomijany. Zawsze trafiam na jakiś nienormalnych ludzi, aż trudno mi to opisac.Jesli ktos zmienia zdanie z dnia na dzień, i sie odsuwa, to chyba nie jest normalne. I tak sobie prosperuje sam od kilku lat. Próbuje sie przyzwyczaić, że może tak ten pieprzony los chciła, że reszta mnie zrobiła na szaro, zrobili ze mnie idiote, ośmieszyli. Na wykładzie zostałem przez moich cudownych "znajomych" ośmieszony , nawet wykładowca się ze mnie śmiał. Wiecie na co miałem ochotę?! Wyjść trzasnąć drzwiami. Po wykładzie jedna z moich "koleżanek" mnie wyzywała.Do jednej mówię "Cześć" "jak leci?" - przeszła obok mnie nawet nic nie mówiąc. A ja stoje jak ten palant , i nie wiem co zrobić. Chciałem wyjść z sali, ale nie chciałem zawalić studiów przez jakiś idiotów. Więc musiałem sluchać ich ośmieszania mnie.... x

Gość gość
Nie smuć się. Mam podobnie. Ułoży się wszystko Tobie. Będzie dobrze. Nie przejmuj się.