Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarek Kaczyński to idiota

Wymieńcie mi 10 największych pod względem powierzchni miast w Polsce

Polecane posty

Gość Jarek Kaczyński to idiota

:D

Gość gość
Warszawa, Łódz, Kraków, Wrocław, Poznań, Gdańsk Szczecin a reszta to małe.

Gość Namysłów opolsk wojew
17:41 źle bo pod względem powierzchni Zielona Góra jest większa niż Poznań od 1 Stycznia 2015 roku bo połączyła się z gminą zielona Góra i nie jest idioto małym miastem pod względem powierzchni

Gość gość
Debilu o wielkosci miasta liczy się ludność, ale koncze z debilem nie gadam

17:41 i łódź nie jest druga pod względem powierzchni po warszawie tylko kolejno warszawa 517 km kwadratowych kraków 320 km kwadratowych szczecin 300 km kwadratowych łódź 294 km kwadratowych wrocław 293 km kwadratowych zielona góra 278 km kwadratowych poznań 262 km kwadratowych gdańsk 261 km kwadratowych

Idioto umiesz czytać ze Zrozumieniem napisałem w temacie że macie mi wymienić 10 największych miast w Polsce nie pod względem liczby ludności tylko pod względem powierzchni umiesz czytać ze zrozumieniem? A powyżej wymieniłem tylko 8 miast pod względem powierzchni bo dwa sami sobie wyszukajcie

:D

Gość gość
O wielkosci miasta decydyje liczba ludności, dlatego nie pomyslałam że jakiś świr chce podziału ze wzgledu na powierzchnie, ale rzeczywiście nie potrzebnie się wpisywałam.

17:52 chcesz miasta pod względem liczby ludności? To proszę WARSZAWA 1,7 MLN MIESZKAŃCÓW KRAKÓW 750 TYSIĘCY MIESZKAŃCÓW ŁÓDŹ 693 tysiące mieszkańców Wrocław 630 tysięcy mieszkańców Poznań 560 tysięcy mieszkańców GDAŃSK 463 tysiące mieszkańców Szczecin 405 tysięcy mieszkańców BYDGOSZCZ 355 TYSIĘCY MIESZKAŃCÓW LUBLIN 320 TYSIĘCY MIESZKAŃCÓW KATOWICE 299 TYSIĘCY MIESZKAŃCÓW

Masz co chciałaś :D🖐️

Gość gość
powiedz mi kołbuc, ale szczerze; czy twoje schorzenie umysłowe ma coś wspólnego z miastami? masz jakąś nerwicę natręctw, schizofrenię paranoidalną? bo od kiedy zacząłeś spamowac z namysłowem to nikt, absolutnie nikt, nie ma wątpliwości, że jesteś intelektualnie zaburzony, ale ciekawi mnie co ci zdiagnozowali bo normalny ewidentnie nie jesteś