Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mały smuteczek

Dlaczego byłe żony są wredne

Polecane posty

Gość gość
Wzajemne dobre relacje i szacunek jest u tych którzy po rozstaniu kilka lat się nie kontaktowali a potem się zejdą. Jak jest dziecko to nie możliwe. Zawsze któreś ma pretensje o rozpad związku, przeważnie kobieta, nawet jak ona zawiniła. Przez lata wzajemna niechęć zwiększa się.

Gość gość
23'13, ty dupczysz inną a dziecko to przesyłka haha,odbiór pod blokiem o 16ej. No masz się czym szczycić.

Gość gość
Debilko a jak mam odebrać dziecko od byłej, iść z nią najpierw na kawkę? Podjadę to schodzi na dół i tyle. Jest jej obowiązkiem przygotować dziecko, to ona powinna sprawdzić czy np nie przyjechałem pijany. Ale w twoim pustym łbie się nie mieści nic innego niż zły facet.

Gość gość
Nadaj dziecko przez np.DHL .

Gość gość
Przechodziłam to wszystko z byłą mojego obecnego męża,mimo że poznaliśmy się po jego rozwodzie to była żona znajomym i rodzinie wciskała kity że zostawił ją dla mnie,olewałam ją i olewam bo jest poprostu chorą z zazdrości babą ale ostatnio zmieniła się i złagodniała a dlaczego? Bo poznała faceta i w końcu dała sobie spokój z wtrącaniem się w życie byłego męża i bardzo chętnie "daje" synka do ojca,nie tylko na weekendy i wszyscy są zadowoleni.Była poprostu samotna i brakowało jej chłopa ;-)

Gość gość
Tobie tez brakowało chlopa ze przygarnelas facia pewnie wtedy bez rozwodu? czyli zonatego? Tez ci ulżyło i ci nie odwala bo portki w przedpokoju wiszą? Jak kobieta o innej kobiecie mówi "baba" to sama jest taką "babą" a nie kobieta z klasą.

Gość gość
11'05, kolejna, która poznała go po rozwodzie. Eh, te wasze bajeczki....

Gość gość
Pewnie dalej nie mogą się pogodzić z odejściem byłego męża, wiec nienawidzą jego niwej partnerki

Gość gość
Napisałam wyraźnie że poznaliśmy się po jego rozwodzie! A ja dla scisłości byłam w trakcie rozwodu,mój były mąż nigdy nie wypowiedział się na temat mojego drugiego męża,normalnie sobie rękę podają gdy się widzą i zamienią parę słów i nie ma spięć wiec jak widać można.

Gość gość
13'19.Masz rację,byłe chcialaby aby eksio do końca życia był sam albo żeby do nich wrócił bo jednak nie był taki kiepski ;-)

Gość gość
Czemu? Ja bym chciala zeby moj ex w koncu sobie kogos znalazl a nie nekal mnie

Gość gość
nowa partnerka ? zwykla kobieta,którą pan czyjś mąż zamienil i poszedł z jednego domu do innego.

Gość gość
13'01, ty uważaj bo tez możesz być kolejna bylą. Nie bądź pewna ze ciebie tez nie wymieni na inny model. Ufa się tylko sobie a nie jakimś mężczyznom,ktorzy często mowią jedno a robią drugie,słodza,kłamią,mamią i takie tam. Glupie sikorki,które wierzą bo ja facet wybrał.

Gość gość
z ex krótko , zablokować nr telefonu i zostawić tylko możliwość email/list

Gość gość
Tak, ciekawe jak dziecko będzie miało np. wypadek, to jak ma cię zawiadomić, mailowo??

Gość gość
Nowe piszą o eks ich nowych facetów zle,bo niby oni tak mowia o b.żonach. No a one,neksie-zawsze cud miód i orzeszki. Oj,kobiety,jestescie takie same,powtarzalne. Skaczecie kolo faceta do czasu az usidlicie,odetniecie od kontaktów z dzieckiem i wtedy pokazujecie prawdziwe oblicze. "Zamienił stryjek siekierkę na kijek". Rożnicie się na przykład numerem buta czy biustu,ot.

Gość gość
Byłe żony są podłe i wredne i dlatego są byłymi żonami.Moja była poprzez swoje wtrącanie się do mojego życia po rozowdzie,poprzez swoje chore jazdy i kłamstwa,poprzez mataczenie i "umilanie" mi życia zniszczyła mój związek.Doprowadziła moją kobiete do takiego stanu że miała dość walki z wariatką bo inaczej jej nazwać nie można,nic nie działało na nią,ani prośby ani groźby,nie dało się z nią rozmawiać bo sobie ubzdurała że jak się pozbedzie mojej kobiety to do niej wrócę bo mamy dziecko.Chora wariatka,nie po to się rozwiodłem żeby wracać do kogoś kto miał romans przez wiele lat,kto kłamał i zrobił sobie dzieciaka z kochankiem,który się wymiksował że romansu jak była zaszła w ciażę.Co wy macie w głowach byłe żony mysląc że po rozwodzie można się zejść z byłym mężem?

Gość gość
Bo są chore z zazdrości że były uklada sobie zycie i jest szczęśliwy !

Gość gość
tiaa,jest szczesliwy,wygodnie mu z inna opcja.

Gość gość
Głupie, nowe żonki są tak sfrustrowane tym, ze tylko dzieciaty rozwodnik je chciał, że gdyby mogły, toby byłą żonę w powietrze wysadziły. Te zdesperowane kretynki całemu światu chcą wmówić, że była żona to zła kobieta była, a one są takie cudowne. No a jeszcze jak była żona od dawna jest w szczęśliwym związku małżeńskim i to ona się rozwiodła z pierwszym mężem, bo miała dość przygłupa, to taka wariatka nabazgrze jako facet anonimowo na forum, że kochanek byłej żony się zmył, choć on od dawna jest jej mężem i razem ze swoją żoną śmieją się jej eksa i jego przygłupiej, nowej żonki. :D

Gość gość
kochanki, dlaczego byłyście wredne jak spałyście z mężami wrednych żon? znowu chcesz się wywłoko jedna z drugą pochwalić, jak to weszłaś w bycie żoną żonatego faceta? nie ma czym się chwalić, i wstyd zakładać takie tematy.

Gość gość
Hahahahaha ostatni gość to eks szmaciara!

Gość gość
i tyle tylko masz do powiedzenia? bo co tu powiedzieć? pytając dlaczego byłe żony są wredne, niejako oczekujesz odpowiedzi.....bo to mnie wybrał jej mąż, to ja byłam ta lepsza, ja tu teraz jestem jego zoną. wynika to też z twojej niskiej samooceny, i z tego, że tak naprawdę boisz się, że ten misterny plan zdobycia czyjegoś żonkosia wcześniej, czy później pierdyknie.....więc po co się chełpić?

Gość gość
Hahahahaha ostatni gość to eks szmaciara! x i czego rżysz neksiaro szmaciaro? Siano widzisz? :D

Gość gość
wszak....rozwieźć się można i po raz drugi, i trzeci.....nieprawdaż?

Gość gość
tyle wam zostało, drżeć ze strachu, czy kiedyś role się nie odwrócą, i z drugiej żony staniesz się byłą żoną.....więc po co się chełpić?

Gość gość
niektórzy podczytują takie tematy w wolnym czasie i odpowiadają, aby demaskować obłudną naturę podłych, chełpliwych ludzi. myślisz, że zakładając taki temat nikt nie zczai o co ci chodzi....wstyd.

Gość gość
Dla mnie to chore i deperackie mszczenie sie bylych zon na mezach. malzenstwo sie skonczylo, wiec i one powinny sie od tago odciac i szukac sobie kogos innego, a nie zyc przeszloscia, to starszna desperacja i pewnie tych bylych zon juz nikt nie chce

Gość gość
będą głupie i nie na miejscu pytania, to będą i takie odpowiedzi.....czego się spodziewasz?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować