Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa zzrobiła awanatru bo zaprosiłam moich rodziców i rodzine na święta

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z moim facetem u niej, to niestety jest kawalerka. Ona myślala - ale sie nie zapytala - ze pójdziemy do moich rodzicow. Ja uznalam ze jezeli jestem z facetem na jego (bo jest jedynakiem i dostanie te kawalerke) to sami zrobimy swieta i jego mama moze albo zostac albo isc do swojej siostry. A ona na zlosc ze ona robi swieta i co to znaczy ze ja zapraszam moich rodzicow. jak byscie psotapily?

Gość gość
Nie wiem, trudno mi się postawić w roli marginesu społecznego i zastanawiać się jakbym postąpiła będąc patologią.

Gość gość
No to zrób tę wigilię wspólnie z teściową i niech ona zaprosi swoich gości, Ty swoich i wigilia może być wspólna. :)

Gość gość
Nędzne prowo. Kto dasie nabrać na mieszkanie w kawalerce z teściową, i zapraszanie kogoś do klatki. Haha

Gość gość
A tak przy okazji zapytam jak wy tam sie kochacie w tej kawalerce, bo rozumie zw kawalerka to jeden pokój? Spisz z facetem a obok teściowa? Czy się do kuchni wyniosla??? Haha ale patologia... A wigiliw to na korytarzu zrobisz żeby gości pomieścić?

Gość gość
A jeszcze zapytam, bo mnie ubawilas, wiec dopisz historie, jaki metraż? I czy zamierzasz czekać na śmierć teściowej bo skoro twój jest jedynakiem i taaaki spadek dostanie to wow będziesz miała gdzie rodzinę założyć haha, za kilkadziesiąt lat...

Gość gość
Tak denne prowo że faktycznie, aż śmieszne :D

Gość gość
Przedzieliliśmy kotarą cześć mieszkania abyśmy mieli intymność.

Gość gość
Słuchaj autorki, jeśli to nie prowo to współczuję nędzy, tej finansowej i umysłowej, bo naprawdę trzeba miec pusto w głowie aby myśleć ze to wasza kawalerka jeśli nie macie papieska, po 2 jakim sposobem jeśli macie papier ze to wasze chcecie się pozbyć teściowej, po 3 co masz w głowie zeby pakować się do mieszkania które nie ma miejsca dla was, a co dopiero gosci sprowadzać, czy ty wstydu nie masz. Nie stać was na wynajem???? Przecież to zgrozo tak mieszkać i jeszcze się panoszyc i bulwersowac jakbyś w Wersalu mieszkała, ma teściowa racje. A ty to chyba z ogromnej biedy wyszłas ze uważasz ze masz warunki na zapraszani gosci....

Gość gość
Ja też mieszkam w kawalerce teściowej. Na wigilię zapraszam rodziców, brata z żoną i dziećmi, siostrę w ciąży wraz z mężem i samotną ciotkę. Wszyscy z daleka, więc będą nocować. Wyjadą we wtorek

Gość gość
Dodam, że kupiłam dziś parawan. Chcę podkreślić, że jesteśmy odrębnym gospodarstwem domowym, więc podzielimy pokój. Po jednej stronie moja impreza po drugiej teściowej. Oczywiście w pierwszy dzień świąt wpadniemy z wizytą do teściowej, żeby nie było, że izoluję ją od syna

Gość gość
Buahahahaha.! Posprzątane wszystko na święta ze macie czas na p*****ly ?

Gość gość
Mamy problem z choinką, bo stoi pośrodku pokoju i teściowa ubrała drzewko na swojej części! Jakim prawem! Przecież to moja choinka! Nie mogę przesunąć jej bardziej na naszą stronę, bo musiałabym przestawiać wersalkę, a nie mamy gdzie :( Jak powiedzieć do teściowej, żeby nie ubierała mojej choinki?!?!

Gość gość
Połóż choinke na podłodze, będzie sprawiedliwie

Gość gość
gość dziś Buahahahaha.! Posprzątane wszystko na święta ze macie czas na p*****ly ? xx moje życie w przeciwieństwie do twojego nie kręci się wokół mopów i garów i tym bardziej nie spinam się w okresach świątecznych z tego powodu. Ja tam sobie smigam po necie, popijam winko i nabijam się z takich jak ty :D Ty sobie nawet kibel sznurówką pucuj frajerko, bo jak nie będzie lśnić to się Jezus nie urodzi hahaha :D Ja mam normalny porządek cały rok więc nie odstawiam polackich, komunistycznych cyrków z polerowaniem chaty na święta to chyba tylko ściana wschodnia bawi się jeszcze w dogłębne szorowanie powiązane z religią :D

Gość gość
Ja nigdy w życiu nie sprzątałam z okazji świąt ani nie gotowałam. W piątek wyjeżdżam na wakacje i wracam po nowym roku

Gość gość
Aaaaahahahahahaha :D dobre prowo ale pomyslec, ze gdzies tam w Pl w swiecie tak sie dzieje...

Gość gość
Ja przed świętami muszę zrobić paznokcie i depilację cukrową. Tyle z generalnych porządków ;)

Gość gość
U nas każdy ma swoją choinkę. Tapczan wyniosłam do piwnicy. Śpimy w wannie, ale to tylko przez miesiąc, więc żaden problem. Jesteś kiepsko zorganizowana. Hmm.. A może obetnij sektorem gałązki po stronie teściowej. To niesprawiedliwe żeby sobie babsko wieszało cokolwiek na cudzej choince.