Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem jedno kobiety wolą chamów

Polecane posty

Gość gość

drani,gangsterów,bandytów - są jakoś tak zakodowane że podświadomie chcą się zajmować i naprostowywać takich "skomplikowanych" osobników -a najlepsze jest to że wiele z nich to naprawdę mądre,inteligentne,zaradne i niezależne kobiety które śmiało by mogły sobie znaleźć kogoś lepszego. Ale czemu nie chcą - bo facet normalny to dla nich nuda i ciepłe kluchy. Eh ile ja bym dał by by takim póółmózgiem - a może po prostu mamy tkie społeczeństwo gdzie na "miłość" mogą liczyć tylko takie osobniki - ograniczone i pozbawione wszelkich wartości?

Gość gość
Chamow i bandytów chcą zakłamane chamki pozbawione empatii, interesowne i i egoistyczne. Normalne kobiety chcą szanować mężczyzn za to ze jest porządnym i uczciwym człowiekiem a nie chamem i bandyta.Twoja narzeczoną należy do tej pierwszej grupy chamek i interesowntch i zaklamanych egoistek.

Gość gość
zgadzam się z tym co mówisz autorze.Zauważyłem to już dawno na kafe :D Aczkolwiek tę ,,słabość" kafeterianek można łatwo wykorzystać.Naiwnych tu nie brakuje,oj nie brakuje . Należy tylko uważać by nie pogubić się z imionami ;)

Gość gość
ale co zrobić skoro tych ,,normalnych" tu na lekarstwo? te raczej normalne nie piszą na kafe a znalazłszy tego normalnego nie piszą z nim na kafe tylko gdzie indziej i nie siedzą tu lecz są właśnie z tym normalnym.

Gość gość
16.28 dobrego knajpa nie zmarnuje a złego kościół nie naprawi. "Czytaj, co złe to odrzucaj a co dobre składaj w swoim sercu". Tylko prostak.i głąb może myśleć inaczej.

Gość gość
gość dziś jesteś kobietą czy facetem?