Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudno się dziwić

Jesteście same bo

Polecane posty

Gość gość
"walicie na gęby kg mejkapu, stroicie się jak ostatnie kur/wy, doopa i cycki na wierzchu" - - te to maja najwieksze branie 🖐️)) zadna matka polka nie ma takiego brania co kur/wa

Gość gość
Przestań się tak nad sobą rozczulać. Może spotkasz faceta co obudzi w tobie Wampa, doda odwagi itd. Sam jestem facetem i kiedyś piłem by ... tańczyć, podrywać ... ale od bardzo dawna nie piję i mam odwagę na to wszystko bez kropli alkoholu. No też sex musi być bo faceci tego potrzebują jak powietrza. Jeśli masz tylko jedną rzecz co może mu się spodobać poleci za Tobą na koniec świata !

Gość gość
Nikt sie tutal nie uzala nad soba. Nie kazdej kobiecie jest potrzebny facet.

Gość gość
gość dziś was tylko sex interesuje, dobrze ze jestesmy same niz z kims kto nas traktuje jak lalke do wyru/chania

Gość gość
No jasne ! Facet rozbudzi w Tobie wyobraźnię i wszystko co jeszcze śpi u ciebie. Kiedy ostatnio się kochałaś ?

Gość gość
jesteście same, bo nie wyglądacie jak modelki:classic_cool:

Gość gość
gość dziś No jasne ! Facet rozbudzi w Tobie wyobraźnię i wszystko co jeszcze śpi u ciebie. Kiedy ostatnio się kochałaś ? x idz do agencji towarzystkiej, a nie bedziesz normalne kobiety wykorzystywal

Gość gość
I one chcą kogoś poznać, jak taki temat łóżkowy ich zawstydza. To już normalnie masakra.

Gość gość
gość dziś I one chcą kogoś poznać, jak taki temat łóżkowy ich zawstydza. To już normalnie masakra. x nie chcemy takich erotomanow jak ty 🖐️))

Gość gość
Kafe... chyba jest dla takich zrozpaczonych jak wy.

Gość gość
Jestem sama, choć nie należę do kobiet, o których wspomniał autor.

Gość gość
gość dziś Kafe... chyba jest dla takich zrozpaczonych jak wy. x na Kafe nie ma prostytutek, zle szukasz, jak chcesz tylko dymac to idz do bur/delu a nie tutaj kobietom kwas z glowy robisz i swoje spaczenia uzewnetrzniasz na forum💤

Gość gość
Jak zwykle baby nie widza zadnej winy w sobie

Gość gość
gość dziś No jasne ! Facet rozbudzi w Tobie wyobraźnię i wszystko co jeszcze śpi u ciebie. Kiedy ostatnio się kochałaś ? ludzie a skąd wziąć takiego faceta co rozbudza? znam tylko tych, co demotywują : (

Gość gość
gość dziś Jak zwykle baby nie widza zadnej winy w sobie x ja widze! jestem nieprzebojowa, mam kiepski charakter, fatalna osobowosc, brzydka gebe, brak obycia z facetami, jestem niesmiala i przez to jestem sama 34 lata, o!

Gość nikt nie chce modelki
gość wczoraj jesteście same, bo nie wyglądacie jak modelki >>> a właśnie jesteście same BO wyglądacie jak modelki, bo kto chce modelke do codziennego życia? wybredne, leniwe, i ciągle skrzywiony ryj, bleeeee

Gość gość
.....bo nie chciałam być zdradzana z osobą obiektywnie brzydszą i głupszą ode mnie :D

Gość ruszaj do przodu nie wstecz
gość wczoraj gó/wno prawda, napewno masz jakieś dobre zalety, ale ty wolisz się koncentrować na "rzekomych" wadach ( częściowo wyobrażanych i wyolbrzymianych), bo to jest łatwiejsze niż zauważenie w sobie coś dobrego, zmień podejscie najpierw do samej siebie, wtedy odpowiedni facet się sam znajdzie

Gość babom brak logiki
gość dziś .....bo nie chciałam być zdradzana z osobą obiektywnie brzydszą i głupszą ode mnie smiech.gif >>> czyli sama WYMAGASZ kogoś "ładniejszego" i "madrzejszego" od siebie, a dziwisz się że niby inni nie chcą ciebie, no niezły paradoks, i powód dlaczego jesteś sama

Gość macie to co zasiejecie
gość wczoraj "walicie na gęby kg mejkapu, stroicie się jak ostatnie kur/wy, doopa i cycki na wierzchu" - - te to maja najwieksze branie lapka.gif )) zadna matka polka nie ma takiego brania co kur/wa 0000 taaaaa... mają branie ale tylko na ruch/anie a nie coś co będzie na dłuższy okres czasu i będzie stabilne, więc jeśli chcecie być tylko zabawkami dla facetów to "walcie na gęby kg mejkapu, strojcie się jak ostatnie kur/wy, z doopa i cyckami na wierzchu" PROSZE BARDZO

Gość gość
Ale masz kompleksy gościu. Nawet normalne kobiety się malują i stroja. Masz wielki ból d**y bo mylisz typowe karyny z podrzednych dyskotek z zadbanymi, normalnymi kobietami. Żal mi takich ludzi.

Gość gość
gość wczoraj są tu dwa warianty, albo 1. jesteś wyjątkowym pasztetem, głupia jak but, tępa w każdym temacie, kompletny nieudacznik życiowy który nie potrawi nawet zawiązać butów czy zagrzać wody w czajniku, wtedy należy ci tylko współczuć za wyjątkowo hoojowy los ( ale wątpie w ten wariant) 2. masz niską samoocene, mase samokrytyki ( być może wyciągnięty z dzieciństwa )próbujesz dorównać nierealnym wzorcom życiowym które wyczytałaś w durnych babskich czasopismach i naoglądałaś się w TV, czyli jesteś ogłupiona samoczynnie przez media, które dyktuja ci jak masz wyglądać, jak masz się zachowywać, jak mają wyglądać związki, i jak ma wyglądać twoje życie w każdym detalu ( ten wariant jest raczej trafny ). Polecam wyłączyć na stałe TV, gazetki do śmieci, i zacząć myśleć własnym rozumem, zamiast poddawać się nieustannej pralni mózgu przez media. Polecam zobaczyć ciekawy filmik o gościu który POMIMO swoich realnych i poważnych problemów fizycznych jest szcześliwy, prowadzi firme, ma piękna (wewnątrz i zewnątrz ) żone, a nawet spodziewa się dziecka. https://www.youtube.com/watch?v=X-ROhYISink

Gość gość
gość dziś widać że jesteś dalej głupia jak but i nic nie kumasz, a potem płacz że badboy wyruch/ał i kopnął w du/pe, albo że faceci to gnoje, bo następny ją olał, bla bla bla....ale tak to jest jak przyciągacie debili i innych badboyów zamiast stabilnych facetów z którymi możecie stworzyć normalny dom i rodzine, niczyja wina tylko waszych durnych wyborów

Gość gość
Fiutku mały nie podniecaćj się tak bo ci żyłka peknie nieudaczniku ty

Gość gość
gość wczoraj piszesz o samych wadach i jest to szlachetne, ale teraz napisz jakie masz zalety i skąd jesteś

Gość gość
gość dziś Fiutku mały nie podniecaćj się tak bo ci żyłka peknie nieudaczniku ty Zgłoś nie moja wina że jesteś przegrywem, ale mimo wszystko życze powodzenia :)

Gość gość
gość 2017.12.26 Jestem sama, choć nie należę do kobiet, o których wspomniał autor. Zgłoś tak wiemy już, jesteś sama z "wyboru" ( czy braku wyboru ), bo "samej ci dobrze", bo "nie potrzebujesz dziada", " bo nie chcesz prać brudnych gaci itp" bla bla bla, czy coś pominięte?

Gość gość
gość wczoraj gość wczoraj piszesz o samych wadach i jest to szlachetne, ale teraz napisz jakie masz zalety i skąd jesteś , x nie mam zadnych zalet, nie bez powodu nikt mnie nie chce

Gość gość
gość wczoraj wariant 1 i 2 , ale nie opieram sie na tv czy czasopismach, ani jednego ani drugiego nie mam w domu. Oceniaja mnie ludzie, faceci ktorych poznawalam na randkach, a troche ich bylo i zadnemu nie przypasowalam, wiec to predzej przypisalabym im, ze szukaja nieralnych kobiet