Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

17tc i tylko 1kg na plus! Mam zacząć się martwić??!

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że szczupłe kobiety powinny przybrać więcej, a grubsze mniej. Ja ogólnie jestem bardzo szczupła 50kg przy wzroście 167cm. Mimo tego jednak nie tyje w tej ciąży ;( brzuszek widać już spory, piersi znacznie mi urosły, a na wadze tylko 1kg do przodu i to jak ważę się wieczorem, bo rano to nawet nie ma co się ważyć :/

Gość gość
Ja w 17tc miałam 5kg na + i to było tak optymalnie. wg mnie masz sporą niedowage. Jedz dziewczyno!!

Gość gość
ja też 17sty i 6kg przytyłam :(

Gość gość
Ja do 20tc byłam na zero. A potem przytylam 11kg do końca ciąży.

Gość gość
Ja mam 22tc i 3kg na plusie więc spokojnie, później nadrobisz ;)

Gość gość
Ja przez całą ciążę przytyłam 8 kilo, a jestem szczupła. Jeśli dziecko rozwija się prawidłowo to nie masz się czym martwić

Gość gość
Moja mama trzy razy była w ciąży. Przybrała na wadze 4,5 kg, 5 kg i 5,5 kg. Wszyscy jesteśmy i byliśmy zdrowi. A mama jest niska i szczupła. Mówiła że jak chodziła na wizyty to doktorka powiedziała że nie ma jej co ważyć bo i tak ciągle tyle samo na wadze. Jak z dzieckiem wszystko o to się nie martw. W sumie to nabrać powinnaś później. Ja na początku ciąży schudłam dwa kg a idąc do porodu ważyłam 14 kg więcej niż przed ciążą

Gość gość
Nie boj zaby. Ja do 20 tc przytylam tylko 2 kg. Ale do konca przywalilam kolejne 15, haha. A myslalam ze maksymalnie 10 utyje, skoro w polowie tylko 2kg.

Gość gość
Ja jestem w 34 tc i na plusie 5,5 kg. Jem i nic:) cóż ważne że dziecko dobrze przybiera.