Gość gość Napisano Grudzień 20, 2017 Hej, mam taki problem , że nie wiem co myśleć wgl na temat taki , że ostatnio byłam w odwiedzinach u kogoś z rodziny który trafił do placówki wychowawczej i ma on opiekuna który rozmawiał że mną i nagle ja się zapatrzyłam na notatkę i nagle zorientowałam się ze on to zauważył i ja do niego zapatrzyłam sie A on powiedział cos typu szkoda że nie na mnie albo w moja stronę i ja się uśmiechnęłam i jak wychodziłam to on do mnie proszę zapatrywac sie na bardziej wartościowe rzeczy i kolejnego razu też z nim gadalam tylko chwilę i pytał się gdzie pracuje i mówił że fajna praca i dzisiAj byłam to nie było go ale jak wychodziłam był i przy mnie mówił komuś ze ma kilkuletnia córeczkę i ja się nie odezwalam i jak wychodziłam to on do mnie do zobaczenia. Nie wiem czy on tak specjalnie powiedział ale fajny jest i myślałam że można było by jakoś zagadać ale teraz to już sama nie wiem :/ A wy co myślicie ? usmiech.gifusmiech.gif zauważyłam że kilka razy na mnie patrzył podczas rozmowy z kimś innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach