Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NUDA Z ŻONĄ PO KILKU LTACH

Polecane posty

Gość gość
Jak tak czytam te komentarze to mam wrazenie ze mężowie i zony mają winę po równo ze sex jest nudny

Gość gość
Problem jest taki sam a opinie różne, u nas też tak było, po prostu była NUDA, ale raz byłam na wczasach sama bo mąż złamał nogę a już wszystko było opłacone, pominę szczegóły ale wróciłam zupełnie inną kobietą, mąż był zaskoczony tą odmianą, pytaniom nie było końca ale nie przyznałam się, powiedziałam tylko że poczułam brak seksu i teraz to nadrabiamy razem.

Gość gość
Do gość 16.25 To nie złe musiałaś poszalec pewnie się młodzieńcze lata przypomniały:) za jednym tak szalałas?

Gość gość
Tak czytam i czytam.. Ktoś pisał że żona po dobrym seksie z kochankiem ma większą ochotę męża, jest bardziej aktywna. W moim przypadku to prawda. Kochanek mnie ostro pieprzy, on się stara, ja się staram, ale ciągle many dla siebie za mało czasu, dlatego w domu, z mężem robię to samo, jestem tak nagrzana ciągle, że zakładam bieliznę, szpilki, pończochy i wskakuje na męża, jest cudownie!!

Gość gość
A mąż się nie zastanawia skąd w tobie taki wulkan sexu? Czy popadł w samozachwyt ze on taki dobry ogier?:)

Gość gość
Pewnie, że się zastanawia. Wie, że nie jest dobry w te klocki, ale myśli, że ja jestem, lubię to i też mi się coś od niego należy. Gdybym nie inicjowala seksu by nie było,bez względu czy mam kochanka czy nie.

Gość gość
Czyli mąż tradycyjnie lubi. Wsadzic teysnąc i zasnąć?

Gość gość
10:21 Bingo!

Gość gość
Co robisz żeby za szybko nie teysnoł?

Gość gość
Zmieniam pozycje i robię przerwy, albo obciągam mu aż trysnie sperma, zlizuje wszystko i znowu mu obciągam aby mnie porządnie zerżnął. Niestety, częściej szybko tryska i nie chce znowu, dlatego mam alternatywę.

Gość gość
Jaka? Pochwal się

Gość gość
Jaka? Kochanek!

Gość gość
No tak:) Ten to cię wytrzepie:) rówieśnik? I nie boisz się ze wpadniesz?

Gość gość
Rówieśnik, o podobnym zboczeniu, pewnie że się boję.

Gość gość
Myslalas o spirali? Raz założysz 5 lat spokoju

Gość gość
Boję się ale o inną wpadkę, że się wyda nasz romans. Zabezpieczam się.

Gość gość
Mąż coś podejrzewa czy aż tak na żywioł idziecie ze pod jego nosem się bzykacie?

Gość gość
Po co te pytania?

Gość gość
Nudze się a lubie pogadac dla zabicia czasu. Chyba ze chcesz pogadac na priv?

Gość gość
Podaj @ to się odezwę.

Gość gość
Robert.jenek@interia.pl

Gość gość
Napisałam

Gość gość
Uprawiamy 3, 4 razy w miesiącu. spotykamy się od 6,5 roku na weekendy. Zawsze było szybko, rozpieściłam go, wsadził 5 min i po sprawie. Rozmowy nic nie dały. Dotego oboje przytyliśmy i nie ma jak, tylko ja na górze. Rower, spacer, wycieczka, festn itp słysze " Nie" tylko jeść film telefon i spać. W tygodniu jak mnie złapie chęć to nie ma mowy nie ma czsu i koniec. Nie nawidze masturbacji więc zajęcia szukam. Już mi się odechciewa inicjować, robić kolacyjki, żartować i wogóle. Do tego te kłamstewka ciągle na których go przyłapuje. Ale czekam, niewiem na co ale czekam. Ślubu nie będzie, dziecka nie będzie i razem nie zamieszkamy bo on niechce.

Gość gość
Wiekszosc facetow jest beznadziejna w lozku, dlatego ich kobiety nie chca seksu, bo nic z tego nie maja. Piec minut sapania i pocenia, zero przyjemnosci, a potem faceci narzekaja ze "zona nie chce i ze sie utuczyla". Jakby na was wlazil piec razy w tygodniu nieudacznik i egoista, to tez wolelibyscie sie najesc i utuczyc dla swietego spokoju. Taka prawda. Zony fajnych facetow lataja na silownie, biegaja po lesie i gloduja, byle on chcial ja wziac w ramiona.

Gość gość
Faceci są dobrzy na początku jak się starają o kobiete a jak już ją zdobędą to się robią egoistami

Gość Cooliberek
Prawda zawsze was panowie w oczy kole. Z***biści jesteście tylko w gadce a sami psinco robicie żeby urozmaicić to i owo