Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ololo1994

Uciążliwe problemy ze zdrowiem

Polecane posty

Gość Ololo1994

Cześć kobietki! Kieruję to pytanie głównie do Was. Otóż od jakichś 2 miesięcy odczuwam bóle brzucha,do których czasem dochodzą silne kolki z lewej strony. Ból brzucha trudno jest sprecyzować. Czasem przypomina ból przed miesiączka, czasem ból podobny do tego gdy za długo trzyma się mocz. Ogólnie często też muszę go oddawać. Brzuch często jest wzdęty. Uciążliwe jest też ciągłe jakby przelewanie, bulgotanie, które dosyć długo trwa. Najintensywniejsze wieczorem i po posiłkach, nawet lekkich. Dodatkowo od dłuższego czasu bolą mnie piersi przy dotykaniu- po bokach i na środku klatki piersiowej. Myślę że to nie ciąża bo robiłam już kilka testów w odstępach czasowych i wszystkie były negatywne. Dziwne jest też to ze 2 ostatnie miesiączki chociaż wystąpiły regularnie to były bardzo krótkie i skąpe. Praktycznie po jednym dniu się prawie kończyły. Ktoś wie co te objawy mogą oznaczać? Czy to może być coś poważnego czy po prostu niepotrzebnie sobie wmawiam. Planuje wybrać się do lekarza ale w sumie to nie wiem do jakiego. Ginekolog czy może jakiś inny? Problemy z brzuchem mogą być też w sumie związane z układem pokarmowym. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
GINEKOLOG!!!!!!! się kłania