Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

margaryna zamiast masła?

Polecane posty

Gość gość

Robię miodownik, mąż kupił margarynę zamiast masła, w przepisie mam masło, zawsze na nim robiłam, dużo gorszy smak będzie ciasta? A kremu z kaszy manny?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jak najbardziej można dać margarynę. Z tym kremem chodzi Ci żeby też używać margaryne? Jeśli tak to wydaje mi się że tu już smak będzie inny i może niedobry.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Margaryna to trucizna. Nue chodzi tylko o smak...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W cieście jeszcze się zgubi, ale krem będzie paskudny, margarynę się kremach wyczuwa od razu...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dokładnie, w cieście jeszcze przejdzie, w kremie- na pewno nie. Zwłaszcza jak nie jecie margaryny na co dzień, to raczej nie będzie wam smakować.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja margaryną spieprzyłam kiedyś tort urodzinowy bo tak było w przepisie I choć ciasto wizualnie wyszło piękne praktycznie nie dało się go jeść Nie rób mojego błędu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×