Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bylibyscie w stanie zaakceptowac a moze i pokochac kobiete ktora ma na

Polecane posty

Gość gość

nogach widoczne niebieskie zyly i mase pajaczkow? Czy jest tu jakas kobieta, ktorama ten problem a jest w zwiazku? Oczywiscie partner poznany gdy problem z zylami juz istnial. :(

Gość gość
Sa gorsze rzeczy nie wiesz co to prawdziwy problem z wyglądem co ma powiedzieć ktos z oszpecona twarzą

Gość gość
ale odpada chodzenie w sukienkach i podczas seksu to beznadziejnie wyglada

Gość gość
Tragedia nic tylko sie zabic nie wiesz co to prawdziwe problemy.

Gość gość
Ja niezależnie od wagi mam nogi jak balerony, do tego przez większość czasu opuchnięte jak balony, ogólnie mam ogromne tendencje do tycia (w tym momencie mam sporą nadwagę) i gruszkowate proporcje ciała, ciekawe co byś pisała jak byś musiała mierzyć się codziennie z wymienionymi atrakcjami. :)

Gość gość
no kazdy mysli, ze jego problem jest najwazniejszy, ale ja nawet na fitness boje sie zalozyc krotsze spodnie, bo ludzie beda widzieli te zyly ;/ a ludzie lubia sobie pokomentowac. pajaczki w kolorze fioletu to tez nic fajnego. bylam na laserze- nic nie pomogl. a na zyly tylko zaawansowane bolesne leczenie. nie mam nawet 40stki i juz takei nogi ;/

Gość gość
Nie martw się może wyjdą na wierzch to dopiero wtedy będziesz mogła ponarzekać jak stara baba o fioletowej rozpaczy :-P ...tyłek też może zaatakują