Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatuum

Antykoncepcja, wilgoć w pochwie i śluz z krwią w środku cyklu

Polecane posty

Gość fatuum

Hej! Piszę, bo przydarzyło mi się coś dziwnego. Stosuję Yasmin od 4 lat, bez problemów. Do tego podczas "akcji głównej" (czyli petting bez) zabezpieczam się prezerwatywą, tak na wszelki "w". Okres miałam 6 grudnia, cykl trwa u mnie 28 dni. Nie wymiotowałam, uważam na leki, zioła, nie pominęłam pigułki, biorę regularnie, 30min czasami później. Uprawiałam seks 12 grudnia (czyli 7 dzień cyklu) oraz 17 grudnia (11 dzień cyklu). Od 19 grudnia zaczął pojawiać u mnie takie nudzenie w podbrzuszu jak na okres, do tego śluz gęsty, ciągnący z niteczkami krwi lub zabarwiony na brązowo. Jest to termin występowania owulacji, której raczej podczas przyjowania doustnej antykoncepcji nie powinnam mieć, tak? :) Więc pojawił się ten śluz, a do tego uczucie wilgoci w pochwie, bardzo uciążliwe. Jakbym tam miała mokro i chłodno. Nie chcę panikować, że to ciąża, bo kurcze... przecież się zabezpieczam.. :( A kochaliśmy się w dni płdne, jakby nie było, ale nie powinnam mieć płodnych przy pigułkach... plus ta gumka... ech... Zrobiłam nawet test ciążowy, czy coś po poprzenim cyklu się nie "wykluło", negatywny dwa razy. Co to może być? Mieszkam w UK, idą święta, tutaj do lekarza dostanę się co najmniej za tydzień,a i tak nie będzie to ginekolog, tylko lekarz rodzinny. Poradźcie kobietki

Gość gość
up up up:) ktoś coś?

Gość gość
Gęsty śluz to nie sluz płodny. Krew mogła być od np. urazu mechanicznego albo od nadżerki.

Gość gość
odpisywałam ci juz na ten temat, ile można?

Gość gość
maszeruj do ginekologa, dobrze dobrane pigułki nie powinny wywoływać takich skutków ubocznych, ja stosuje vines od maja i ani razu mi się takie coś nie przytrafiło...