Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie. Dziewczyna szybko się zakochała.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie. Proszę o konkretne odpowiedzi. Dziewczyna poznana na portalu randkowym. Mamy podobne zainteresowania, słuchamy podobnej muzyki, nawet na spotkanie przyszliśmy podobnie ubrani. Problem zaczął się kiedy po 1 spotkaniu ona się we mnie zakochała. Mimo tego że jest coś co może nas łączyć, nie podobają mi się blondynki, ale szatynki (taka ironia losu), po za tym mówiła mi że po pierwszym spotkaniu się nie angażuje, a jednak zaangażowała się. Po za tym dziewczyna która mi się od zawsze podobała zgodziła się na spotkanie, trudno nie odmówić. Tym bardziej trudno , że nie wiem co począc. Tamtej z portalu randkowego nie wyznawałem wcale miłości ani innych podobnych deklaracji, to ona się we mnie zakochał. Nie chcę jej zranić. Podoba mi się inna.

Gość szpakszpakszpak
hmm jedyne co możesz zrobić to jej to powiedzieć . Nic innego. Prawda.

Gość gość
Generalnie to chyba z nią coś musi być nie tak skoro tak szybko się zakochała w Tobie, nigdy się nie spotkałem alby po pierwszym spotkaniu dziewczyna się zakochała. Dziwne.

Gość gość
Daj sobie spokój. W głowie jej zawróciłeś, ja bym podszedł do tego z pewną dozą ostrożności, nigdy nic nie wiadomo. A czy kolor włosów jest dla ciebie aż takim problemem ? ...... możesz pomyśleć że jest łatwa. w sumie nigdy nic nie wiadomo.

Gość gość
czy nikt naprawde na tym pieprzonym forum mi nie odpowie

Gość Hd
To spotkaj sie z ta druga. Bez przesady nie jestes w zwiazku, to tylko niezobowiazujace spotkania. Jesli sie w Tb zakochala nie znaczy ze ma Cie na wylwcznosc, co innego jesli sie jest w zwiazku.

Gość gość
No ale nie rozumiem jej zachowania. Z drugiej strony dziewczyna która mi sie podobała, miała mnie w d***e przez 2 lata, a ja jak głupi czekałem na jej decyzję, i co nagle jej się teraz zachciało?! Z drugiej strony jestem po związki gdzie dziewczyna okłamywała i zdradzał, więc po prostu nie boję się że jakaś nowa się we nie zakochala, tylko tego że scenariusz może się powtórzyć. Poprzednia tez na mnie poleciała po 1 spotkaniu. Więc się boję, co będzie.

Gość gość
Rada wykorzystuj je póki jesteś młody wszystkie i ciesz się życiem, miłość przychodzi jak jej nie chcemy niespodziewanie i nieoczekiwanie ani tu ani tu, Teraz kieruje tobą popęd i zryw, do prawdziwej miłości musisz dojrzeć, nabierz doświadczenia bardzo Ci się przyda, nauczysz się tańczyć, rozmawiać towarzystwo itd nie będziesz dupa z wąsami, potem będziesz przebierał jak ulęgałkach.