Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tor, drugi internet, onion świat

Polecane posty

Gość gość

Hejka, słyszeliście o drugim internecie, do którego wchodzi się poprzez zainstalowanie specjalnej przeglądarki, jesteśmy tam anonimowi, zostaje zmienione IP, materiały które możemy zobaczyć w czarnym internecie, ostro wchodzą na głowę. Słyszeliście coś o tym?

słyszeć słyszałem, ale być nie byłem, a co tam jest niby takiego "fajnego" czego niema w tzw. normalnym internecie?

Gość gość
to jest jak zwykla wyszukiwarka, po prostu jesteś anonimowa. A żeby znaleźć jakieś mordercze fora czy filmy na żywo z porwań to trzeba wiedzieć gdzie szukać, nie wystarczy wpisać kidnaping live czy cos. To nie jest tak, ze wchodzisz tam i od razu wyskakuja na Ciebie narkotyki, urwane głowy i bron Jeżeli dobrze szukasz możesz wynająć zabójcę, możesz sprzedać ludzkie organy lub je sprzedać, szybko uzyskasz informacje jak pozbyć się ciała bądź jak skutecznie się na kimś zemścić, czytałam jak ktoś radził dźgnąć ofiarę zakażona igła z wirusem HIV,

Gość gość
Lub je kupić***

Gość gość
Korzystam regularnie z Tora, kiedy interesuje mnie coś, co w świetle prawa interesować mnie nie powinno