Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Mam w d***e te święta jak i przyszle

Polecane posty

Jak zawsze ja więcej się narobię, cała chatę ogarnę, wszystkie kurze, brudy, smugi, wszystkie zakatki na picus glancus. Zrobiłam sobie hybrydy i proszę, dzisiaj wszystkie mi odeszły od nadmiaru moczenia ich w wodzie pieprzonej albo z cifem albo cleanem. tak samo pierogi też pomagałam robic, a reszta co tam, można kupic, po co robić. A najbardziej rozbroiło mnie to, że te p***y przez cały dzień robiły sobie pierniczki... P*****le to są moje ostatnie święta w domu rodzinnym i w ogóle wizyta.

Gość Namysłów wojew opolsk
Wrozbella a prezęty już kupiłaś? :D

Gość gość
To po co zrobiłaś sobie hybrydy pusto lalo

Gość gość
no i dobrze Karolinko bo kolejne swieta spedzisz juz ze mna u nas w naszym gniazdku gdy ze mna zamieszkasz :) 3 pokoje 64m2 na 1 pietrze moze byc? zawsze to lepiej niz kawalerka ale nie wiem czy dla ciebie bedzie wystarczajace moje mieszkanie, duzym plusem jest to ze mam je wlasnosciowe i place tylko pare stowek miesiecznie oplat, a jak juz razem zamieszkamy to mam odlozona kase na generalny remont i bedziesz mogla wszystko urzadzic po swojemu lacznie z wyborem firanek i kolorow scian przyszloroczne swieta beda naszymi najcudowniejszymi w zyciu Kochana :)

Po jajco! Chciałam je zapuścić do sylwestra! I co. Teraz sobie mogę pomarzyć o długich.. całe połamane..

gość dziś no popatrz.. pewnie niedawno po spowiedzi a klamie jak z nut ;) nie zmyślaj, chłopaczku.

Gość gość
powaznie ci mowie Kochana :) tylko ze sa minusy mam juz 32 lata i nie jestem zbyt piekny tak 7/10 myslisz ze moglabys dac mi szanse?

Gość gość
no to jesli akceptujesz mnie takiego jaki jestem z zewnatrz to chcialbym zebys poznala tez moje wnetrze i sam ciebie tez chcialbym bardziej poznac :) a do tego najlepsze bylyby dlugie rozmowy :)

Gość gość
faktycznie koniec świata atencyjna pipo

Gość gość
Wrozbella dziś nareszcie oprzytomniała z tej hipnozy durnych "świąt" i rodzinnych zbieranek i wizyt aby uchlać ryja, GRATULACJE!!!!

Gość gość
tak jak ciebie wszyscy mają w doopie :classic_cool: 🖐️

Nie do końca. Żeby były udane swieta, rodzina musi się dobrze dogadywać a przede wszystkim kochać.

Gość gość
Wrozbella dziś mądra kobieta, jedna z nielicznych

Gość gość
" Zrobiłam sobie hybrydy i proszę, dzisiaj wszystkie mi odeszły od nadmiaru moczenia ich w wodzie pieprzonej albo z cifem albo cleanem" x A o gumowych rękawiczkach to nie słyszałaś?

Gość gość
Buahahaha, wariat.

Nie bawie w gumowe rękawiczki. dopiero chofzilabym zdenerwowana, jeśli musiałabym łazić z tym gumowym czymś, które na dodatek ciągle się ściąga i przedziurawa. Tu nie chodzi o sam fakt, że sprzątałam, tu chodziło o to, że tak na prawdę to wszystko musiałam ogarnąć ja, bez niczyjej pomocy. Niestety.

Gość gość
gość dziś tak jak ciebie wszyscy mają w doopie cool.giflapka.gif Zgłoś hooj w doope wszystkim którzy są kur*wami

Gość gość
studzia, kiedy w koncu do roboty jakiejś pójdziesz?

Gość gość
A po co ci hybrydy do czego