Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzewam ciążę

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny usmiech.gif 9 grudnia w sobotę 13 dni temu uprawiałam z narzeczonym seks. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywa, a z racji naszych obaw zawsze zanim mój chłopak dojdzie to wyciąga członka w ostatniej chwili. Miałam wtedy dni średnio płodne. Teraz mam też mam obawy, bo od 3 dni spóźnia mi się okres, mam bardzo obolałe piersi. Robiłam 5 testów. Od 5 dni z rana codziennie jeden - negatywne. Jest szansa że nie pokazują ciąży z powodu zbyt niskiego hcg ?

Witam ! Testy ciążowe są ważne już 7-8 dni po zapłodnieniu. Jeśli nie wie Pani kiedy nastąpiło zapłodnienie, testy wykonuje się najszybciej w dzień spodziewanej miesiączki.

Gość gość
Witam, Pięć negatywnych testów na pewno jest wiarygodnych, Teresa

Gość sasasa77
Okres może Ci się spóźniać ze stresu albo jakiś innych czynników. Zajście w ciąże w prezerwatywie i w dodatku bez kończenia w środku nie jest możliwe. Wyluzuj dziewczyno :))))

Gość gość
Rozważasz aborcję? Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania i NETporadnia dla osób w nieplanowanej ciąży a także tych z doświadczeniem aborcji. Skontaktuj się z nami! Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00 n e t p o r a d n i a . p l