Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się o ciążę

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem w 14 tygodniu ciąży wczoraj synek skoczył mi na brzuch z zaskoczenia po czym dotknęłam brzuch i poczułam dużą kulkę która się przesunela w brzuchu . Czy coś mogło się stać z dzieckiem ?

Gość gość
No coś Ty - dziecko zmieniło po prostu pozycję pod wpływem nacisku, ale dla niego - lekkiego, bo tam jest mnóstwo wód płodowych :) Zapytaj dla wszystkiego lekarza.

Gość gość
Co za najducha wypuklysz mam nadzeje ze zdechnie ten kundel co sie ma wykluc :D:D

Gość gość
temat to fajne prowo bo ciąża jest raczej w brzuchu a nie na zewnątrz a ty napisałaś że synek skoczył ci na brzuch; spoko nie jesteś w ciąży

Gość gość
tu autorka tematu: Ale mój synek waży 30 kilo. To naprawdę nie zaszkodzi fasolce?

Gość Cooliberek
nie zaszkodzi, to ile lat ma twój syn?

Gość gość
Synek ma 3 lata i waży 15 kg i skoczył mi na brzuch więc się boję o dziecko w swoim łonie

Gość gość
20:49 i 20:52 podszywacze bo synek ma 10 lat

Gość gość
autorko tematu, przylej pasem goowniarzowi na gołą doope

Gość gość
autorko tematu, to jakie twój partner słabe gumki na pis-iora zakłada że zaraz pękają i zachodzisz w ciąże?

Gość gość
Nic się nie powinno złego stać. Gdyby od jednego skoku kobiety miały tracić ciążę, to nie byłoby niechcianych dzieci, ani młodszego rodzeństwa u wielu z nas. Mój 4latek też kilka razy się zapomniał i na mnie wskoczył, albo się przewrócił idąc po łóżku itp. I wszystko było dobrze. To częsty problem, gdy ma się kilkulatka w domu.

Gość gość
Autorko, upomnij syna porządnie, bo 10 latek to nie 2 latek, ktory sie zapomina albo nie do konca rozumie, ze w brzuchu mamy rośnie nowe dziecko:-/

Gość gość
Ogólnie wiele razy czy się stuknelam o coś w brzuch niechcący czy coś, ale teraz naprawdę się przestraszyłam,bo poczułam w brzuchu duża kulkę która się przesuneła ,nie miałam czegoś takiego nigdy w ciąży I wydało mi się to niepokojące a do ginekologa mam wizytę dopiero za 4 dni prywatnie

Gość gość
fasolka :D a nie groszek autorko tematu? :D

Gość gość
Na tym etapie ciązy dziecko w łonie ma około 11 cm wiec już nie jest fasolką ,przypomina miniaturowe dziecko i wszystkie narzady sa wykształcone ,im większe dziecko w łonie tym łatwiej zrobić krzywdę poprzez takie uderzenie

Gość gość
autorko tematu rozumiemy że twój partner seksualny będzie płacił alimenty jak dziecko się urodzi ? czy zapłodnił cie a potem nie dał nawet znaku życia?

Gość gość
Dziecko jest chciane i nie będzie płacił alimentów

Gość gość
dostaniesz 500+ :D

Gość gość
Tutaj nie chodzi o pieniądze tylko o zdrowie i życie dziecka ,bo to jest najważniejsze