Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaszłam w ciążę z kolegą..

Polecane posty

Gość gość
Może to i prowo ale takie rzeczy się zdarzają często, sama mam trzy koleżanki które mają dzieci nie ze swoimi mężami a ich mężowie nic o tym nie wiedzą.

Gość gość
Ta d***** co wmowila mezowi ze 2 dziexko jest jego- NIE, ON MA JEDNO DZIECKO.

Gość gość
Smutne, ale cóż. Nie ma płakać nad rozlanym mlekiem. Powiedziałabym narzeczonego, se to Jego i zylibysmy nadal... To jedyne dobre dla wszystkich wyjście. Nawet dla Niego, bo ojcem jest ten kto wychowa, a nie ten kto splodzi...

Gość gość
Zgadzam się z opinią, że tatą jest ten który wychowuje, a nie ten który spuści z kija. Co nie zmienia faktu, że powinien wiedzieć jeśli dziecko nie jest Jego. Ja jednak zachowałabym to w tajemnicy i do grobowej deski. Nie może wiedzieć nikt! Poza Tobą. Żadna koleżanka itp.

Gość gość
11:43 On ma dwoje dzieci, bo ojcem jest ten który wychował, a kto był przy niej przez te wszystko lata ? Kto uczył ją jeździć na rowerze, czytać, pisać, pływać ? Kto czytał jej bajki na dobranoc ? Odpowiedź brzmi Mój Mąż, czyli jej ojciec. 12:13 Ja nie chce psuć relacji między nami. Bardzo żałuję tego czego zrobiłam, czasu nie cofne. Nie zamierzam nikomu o tym mówić, do dzisiaj tylko ja o tym wiem, nawet biologiczny ojciec o niczym nie wie, zreszta on ma już swoją żonę i dziecko.

Gość gość
Relacja oparta na kłamstwie to rzeczywiście dobra relacja. Ciekawe co na to powiedziałby mąż i dziecko.

Gość gość
12:58 taaaa, a relacja oparta na prawdzie zawsze jest szczęśliwa i ludzie żyją jak w bajce. Sratytaty. Życie układa się różnie, trzeba je brać na plecy jakim jest i iść twardo przed Siebie. Wesołych Świąt

Gość gość
Jak to czytam to nienawidze siebie!!! Bo jestem uczciwa i mam sumienie,jestem w terapii,bo po ronansie meza i rozwodzie popadlam w lekka depresje... A kobiety bez serca robia sobie dzieci z kochankami i zyja z mezami w pelnych rodzinach. Kafe otwiera oczy

Gość gość
Choc moze z drugiej str to sekret tych trwalych malzenstw? Dziecko z nieprawego loza i od razu zdradzajaca/y stara sie o zwiazek 10x bardziej?? Bo inaczej bedzie wywalony na zbity pysk,a dzieci beda mialy zrujnowane dziecinstwo

Gość gość
Nikt nie mówi że życie to bajka ale podrzucanie facetowi dziecka innego i wmawianie mu że to jego też nie jest bajka a zwykłym k*******m. Ale jak widać różne priorytety bywają.

Gość gość
Dobre prowo na weekend 10/10

Gość gość
14:08 To nie było moim priorytetem, to był czysty przypadek.

Gość gość
No zaraz...i rozumiem że jeżeli facet będzie chciał wziąć z nią rozwód za parę lat to będzie musiał płacić na nieswoje dziecko tak? Autorka to wyrachowana szmata i tyle. A te które ją namawiają to widać mają g****o zamiast mózgu. Najlepsza ta która ma 3 koleżanki które wmawiają ojcu dzieci :D Widać w jakim patologicznym środowisku się obracasz. Napluć wam na twarz to za mało. Swoim najbliższym też pewnie byście życzyły coś takiego. Braciom, kuzynom, przyjaciołom. Co z tego że nie ich dzieci - nie płacą tak? A tekst o tym "ojcem jest ten który wychował" można pisać DOPIERO wtedy kiedy mówi się facetowi prawdę a nie kłamie. Patologia. Jesteście dnem. Nic dziwnego że jako kobiety jesteśmy nieszanowane jeżeli nie potrafimy same się szanować i nie odróżniamy kłamstwa od prawdy. A ta która pisze że "żałuje" tak naprawdę nie żałuje tylko się cieszy że dorwała głupiego który przynosi kasę do domu. A ty możesz nadal beztrosko rozkładać nogi przed byle kim a potem mu wmówisz że to jego dziecko. Nienasycona szmata. Oby twoja córka kiedyś napluła ci w twarz za to co jej zrobiłaś.

Gość gość
17:37 Chyba wiem lepiej czy żałuje czy nie żałuję. Mój mąż zawsze twierdził, że ma dwie śliczne córki i nie chcę, żeby ktoś tu cierpiał, on jest nieświadomy, więc nie cierpi, ja jestem świadoma i cierpię, traktuję to jako kara za to, że go zdradziłam, jeżeli bym wyjawiła prawdę, to na cierpienie skazałabym niewinnych ludzi, a jak nie powiem to cierpi winna temu osoba, czyli ja.

Gość gość
Nie cierpisz dzifko tylko sie boisz konsekwencji! Oszukujesz męża, jego córkę i owoc swego puszczalstwa! Oszukujesz też jego całą rodzinę bo nie są spowinowaceni z tą obcą dziewuchą która pewnie nie lepsza niż matka - będzie rozkraczac nogi przed kim popadnie. Napluć ci w twarz ty śmieciu! Jesteś żywym gównem niczym innym!

Gość gość
21.10 DOKLADNIE TAK!

Gość gość
21:10 dokładnie odwrotnie Stało się! Trudno! Jak jest - jest dobrze. Niech tak zostanie. Dobranoc

Gość gość
Trollu z 21.10 mialam Ci napisac cos na ten temat ale postanowiłam Cię nie karmić... wypad za bramę i trochę kultury

Gość gość
Haha puscila sie i zaszla w ciaze, oklamuje wszystkich i jeszcze ma czelnosc szczekac. Zwykla d***** ktora daje na prawo i lewo. Prawda w oczy kole.

Gość gość
00:04 nie jesteś lepsza z tym słownikiem z rynsztoka

Gość gość
"gość wczoraj 21:10 dokładnie odwrotnie Stało się! Trudno! Jak jest - jest dobrze. Niech tak zostanie. Dobranoc" Jesteś OBRZYDLIWA! Nie masz prawa nazywać się kobietą, jesteś najzyklejszym w świecie ŚMIECIEM i nic nie wartą szmatą. Skazałaś męża na życie w kłamstwie! Tak samo jedną i drugą córkę i wszystkich na około! Bo tak ci było łatwiej. Jesteś zerem! Dnem! Zwykłą rynsztokową dziwką! DZIWERĄ!

Gość gość
Skoro jeden błąd przekreśla życie jako całość, (ktoś jeden jedyny raz zdradzi i jest już K****) to dlaczego Nobla nie dostajemy za pojedynczy sukces ?

Gość gość
14:21 hhhhhahha weź sie tak nie podniecaj buuahahhahhahaahh

Gość gość
I chuj debilko