Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szansa na ciążę w wieku 38 lat

Polecane posty

Gość gość

Mam 38 lat,nie mam dzieci.Czy mam jeszcze szanse na zajście w ciążę ?

Gość gość
pewnie ze masz ! znam osoby ktore w wieku 43 lat poczely pierwsze dziecko wiec spokojnie

Gość gość
Pewnie że masz. Ja mam 36 lat i tez staram sie o dziecko z tym że o drugie. Pozdrawiam

Gość gość
Zaszłam w wieku 37 po miesiącu starań. Dziecko zdrowe, duże. Z tym, że ja nie przyjmowałam w zyciu hormonów, antykoncepcji, więc może dlatego tak "gladko" poszło?

Gość gość
Ja w pierwszą ciążę zaszłam po 2.5 roku starań. Teraz widzę że o drugą też będzie nie łatwo. Nie przyjmuje żadnych hormonów. Miesiaczkuje regularnie. Chyba taka ma natura ...

Gość gośćlaluna
Nikt tego nie zrozumie,kto tego nie przeżył i nie przechodzi

Gość gość
Jak najbardziej masz :) zrób badania i do dzieła nie ma na co czekać skoro chcesz mieć dzieci: ) kuzynka urodził a pierwsze w wieku 39 drugie 41. Klientka 43 lata 1 dziecko. Ja pierwsze urodziłam w wieku 27 lat po ponad roku starań. Teraz mam 31 i prawie 2.5 roku starań i nic.

Gość gość
Wiek ma znaczenie Wiele sie zmienia z biegiem lat co do hormonow przez co o ciążę nie tak latwo ale nie ze niemozliwe! Trzeba miec duzo Cierpliwosci:) Osoby dexydujace się ma pozne macierzyństwo musza zdawac sobie sprawe ze nie bedzie latwo a jesli pojdzie gladko to dziekowac Temu na gorze za tyle szczęścia;)