Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i tak to wlasnie jest miec corke

Polecane posty

Gość gość

moja przyjechala dzisiaj juz na swieta do domu (21 lat) wpadla wypila ze mna kawe , pozniej pozyczyla moj plaszcz , moje buty , moj sweter , moj szalik , 200 zl i poleciala zadowolona ze znajomymi na jakis obiad do miasta :) :) i tak to wlasnie jest miec corke

Gość gość
No i dobrze niech korzysta z zycia :-)

Gość gość
Jak wychowałas tak masz

Gość gość
I kogo to obchodzi, ze aż temat trzeba było robić ?

Gość gość
nie bardzo wiem o co ci chodzi?

Gość gość
o nic konkretnego , tak sobie z zartem napisalam , moze przeczyta to ta ktora placze bo nienawidzi corek ze w sumie to nie zadna katastrofa :) moze byc smiesznie jak wychowalam tak mam , fajna jest uczy sie , pracuje, sama mieszka tylko jej przed Swietami 200stowy zabraklo ;)

Gość gość
Dziwne te komentarze :-) ja odebrałam to jako żart :-) :-) wesołych świat Autorko !!!

Gość gość
18:12 a tobie nie wesołych. Spadanko z tematu

Gość gość
Może mieli bal przebierańców

Gość gość
Mloda nie ma swoich ciuchow?,musi w ciuchach starej smigac..

Gość gość
A ja o tym marzę, moja córcia ma dopiero 1.5 roku i chcę doczekać takich momentów :) tymbardziej ze walczymy o jej zdrowie.

Gość gość
Gosciu 00.08 życzę twojej córeczce duuuuzzzzzoooo zdrowia a wam rodzicom dużo siły i szczęścia.

Gość gość
hahahahaha ma swoje ciuchy ale wiecie ;) taki wiek , sciema ze nie wziela duzo ze soba wiec plaszczyk Hugo Boss botki Björn Berg itd zawsze lepiej od matki pozyczyc Ma szczesie ze obydwie mamy rozmiar 38 i nr buta 37 i ja mam 163 a corka 165 cm . na codzien studiuje pielegniarstwo i pracuje na oddziale zamknietm w domu starcow z zaawansowana demencja Wesolych swiat i cieszcie sie z dzieci bez wzgledu na plec !

Gość gość
gość dziś duzo zdrowia dla coreczki , doczekacie takich momentow , tego wam najbardziej zycze , z calego serca . mam tez syna , lat 12 mam nadzieje ze wyrosnie na madrego faceta , narazie wchodzi w wiek ze troche testuje nasza cierpliwosc ale jak podjezdzam z zakupami to wybiega targac torby ale ogolnie testuje nasz cierpliwosc :) duza roznica wieku jest miedzy mojemi dziecmi ale jak corka przyjezdza to padaja sobie w ramiona kochajcie swoje dzieci bez wzgledu na plec , oby zdrowe byly i wyrosly na poczciwych ludzi tylko na poczciwych ..... albo az na poczciwych i madrych