Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strapon

Czy facet może depilować nogi...?

Polecane posty

Co sądzicie o wydepilowanych nogach u facetów? Ja jestem dokładnie wydepilowany od pasa w górę łącznie z k*****m i tyłkiem. Zastanawiam się nad całkowitą depilacją nóg. Nie wiem czy takie coś podoba się kobietą? Czy to będzie seksowne czy też nie?

Gość gość
Gej , pedofil oczywiście źe tak ogólnie mężczyzna nie powinien golić jedynie piłkarz

Gość gość
Zdecydowanie nie. Od kiedy łysy na ciele facet to oznaką jego zadbania?

A jak wyobrażasz sobie zadbanego faceta? Cały zarośnięty. Podobny do małpy? :) Czy to jest ideał prawdziwego mężczyzny?

Gość gość
Ja golę od wiosny do jesieni. Nie zniósł bym jazdy na rowerze z żaglem.

Gość nelka 00
moj facet goli nogi od dawna sama go do tego namowilam

Gość nelka 00
moj facet goli nogi od dawna sama go do tego namowilam

Gość gość
No właśnie i nic się nie zmieniło między wami co :) Ja do tego jeszcze maluję paznokcie lakierem odżywczym bezbarwnym.

Gość gość
A co jakis przepis jest ze nie wolno? Bo polski zascianek sie oburzy, bo nadal mysla w kategoriach z lat 50tych albo i wczesniej? Bo facet ma pachniec potem i tytoniem? Haha dobre. Kady sam sobie wybiera czy sie depiluje czy nie, jak facet chce byc wydepilowany a kobieta owlosiona, to wolno im. Jest demokracja i kazdy sobie zycje jak jemu pasuje, w ogole nie wiem po co zadawac takie pytania.

Do gość dziś i wszystkich innych... jesteśmy bardzo zaściankowi i brak nam zupełnie tolerancji wobec innych. Zdecydowana większość społeczeństwa jest pruderyjna ale... wobec innych. Brak tolerancji. A jedną z rzeczy która najbardziej mnie w*****a to to... że jak facet zalicza codziennie inną panienkę to jest "macho" a jak kobieta ma kilku partnerów to jest "dziwką". Gdzie tu logika i tolerancja. Każdy ma prawo do szczęścia i rozkoszy :)

Do nelka 00 jesteś SUPER. Takich kobiet potrzeba więcej. Otwartych i tolerancyjnych. Serdecznie pozdrawiam :)

Gość acordeon
Trzeba robić swoje i mieć wszystko w du/pie .Wiadomo z głową i umiarem,ale jak słyszę co ludzie powiedzą to mnie krew zalewa.

Właśnie w tym jest problem... "co powiedzą ludzie". A najwięcej do powiedzenia mają ci co najwięcej mają za skórą. Ci co sprawiają że ich partnerzy są nieszczęśliwi w związku związanym ze swoim brakiem tolerancji na potrzeby drugiej osoby

Gość acordeon
Jak już gdzieś pisałem na tym forum:Jakbym miał patrzeć na to co ludzie powiedzą to czasami latem musiał bym chodzić w szaliku,golfie i płaszczu do kostek bo co ludzie powiedzą.To akurat taka przenośnia ale tyczy się większości ludzi albo tak wychowanych albo z jakimiś wysoko zawieszonymi wartościami na pokaz chyba sąsiadom i znajomym(coś na zasadzie panną byłam,dziecko miałam ale co to to nie)

Czyli jedna wielka obłuda... pamiętam jak dostałem w prezencie bransoletkę. I komentarze czy zmieniłem orientację :) Prezent był od partnerki i gdyby wiedzieli jak wygląda nasz seks... myślę że przyprawiło by to ich o zawał serca :)

Gość acordeon
Ja ogólnie mam luźne podejście do życia i nawet po plaży w stringach chodziłem(zakład ze znajomymi wygrany zresztą)

Gość gość
takiś wyluzowany jakoś nie widać