Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca byłej i aktualnej żony.

Polecane posty

Gość gość

Aktualna żona mojego byłego męża jest dyrektorem w korporacji, ja pracuje na recepcji. Natomiast dostałam awans. Będę pracować w jej dziale. Jak to pogodzić? Mam nazwisko mojego byłego męża,ona podwójne, więc już nawet konflikt nazwisk pojawia się.

Gość gość
Ale w jaki sposób ma byc ten konflikt nazwisk? Czym to się niby objawi? Skoro ona jest dyrektorem, to jest bardzo dobrze rozpoznawalna, nikt Was nie pomyli. A jeśli pomyli, to chyba lepiej dla Ciebie, że ktoś będzie myślał że jesteś dyrektorką ;)

Gość gość
Eugenia wychodzi za Kubusia buuuuuu:(:(:(:(.Ale może wtedy nie będzie mnie odwiedzał by poczuć tkliwośc czulosc i wzruszenie do.łez? Bo pewnie ona na to nie pozwoli?:):):):)

Gość gość
Ależ sobie wymyślasz problemy. U mnie w firmie jest parę osób, które mają takie samo imię i nazwisko i jakoś nie ma z tego powodu kłopotów.

Gość gość
Prawda jest taka, ze Ty g... mozesz jej zrobic, ona za to moze Tobie mocno utrudnic zycie.

Gość gość
Czemu miała by utrudniać?

Gość gość
A czemu by nie? :D

Gość gość
Jest znana że swojej twardości. Najlepiej żyje ze swoim asystentem on ma o niej bardzo dobre zdanie. Często slysysze że jest suką z zachowania.

Gość gość
Nowe prowo wariatki od sekretarki. Gratuluję kreatywności, wreszcie coś nowego. I wiem, zaraz napiszesz, że nie wiesz o jaką sekretarkę mi chodzi :D