Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje piersii

Polecane posty

Gość gość

Mam 15 lat i mam duży problem związany z brakiem piersi to wprawie mnie w kompleksy bo nie znam drugiej takiej nastolatki z aż tak małymi piersiami doradźcie coś proszę

Gość gość
No ale A czy jak to z Tym rozmiarem ?

Gość gość
Powiem ci ze takie bardzo małe A

Gość gość
Ni wiesz piersi to nie wszytsko. Czasami w genach tak już zapisane jest. I nix nie zrobisz z Tym. Oj wiele kobiet jest z małymi piersiami. No niestety tak bywa

Gość gość
Ale nie da się z tym nic zrobić? Może to głupie ale myślałam może żeby jakoś zacząć jeść dużo kebabów i pizzy

Gość gość
Najgorsze ze nie znam żadnej z aż tak małymi i to jest krępujące

Gość gość
A ćwiczenie płatki piersiowej pomoze czy zaszkodzi?

Gość gośćxxxxx
Jedzenie sprawi że ogólnie będziesz większą a nie piesi Ci się powiększa . Mozesz przytyć ale piersi zostaną takie same. SA dziewczynę otyłe z piersiami B małe. Ćwiczenia nic nie dają . Raczej pushap albo wypchanie stanika. Np jak cxujesz dyskomfort

Gość gość
Czyli nie ma żadnego sposobu? Nwm jedzenie czegoś czy coś?

Gość gośćxxxxx
Bedziesz starsza nie bedxiesz przywiazywal do tego aż takiej wagi. A jak z sylwetka jak wyglądasz ?

Gość gość
Chodzę regularnie na siłownie Wiec jestem bardzoo chuda i umięśniona i do tego brakuje mi tylko piersi

Gość gość
Jedz dużo kurczaków serio, one mają chormonów wzrostu i piersi rosną jak na drożdżach, póki jeszcze rośniesz.

Gość gośćxxxx
To tym bardziej Ci jedzenie nie pomoże. Nie ma recepty na to niestey. I już chyba nie urosną niestety :(

Gość gość
Kurczaki bardzo szybko rosną, serio jedz tylko kurczaki z marketu.

Gość gość
O z tymi kurczakami to może być niezły pomysł bo i tak jak chodzę na silke to się przyda

Gość gość
Duże piersi to kwestia hormonów i genów. Jakie piersi mają kobiety w Twojej rodzinie? Mama, ciocia, babcia, siostra itd. Duże, małe? Jeśli duże to prawdopodobnie też będziesz miała duże (jeszcze urosną), jeśli małe to masz mniejsze szanse, ALE... Ale jest kilka "sztuczek". Po pierwsze sprawa sportu i treningu. Nieważne co przeczytałaś, co ci naopowiadali i co gadają ci czarodzieje od fit. Prawda jest taka, że sport jest przeciwnikiem biustu. Sport spala biust. Widziałaś kiedyś znaną sportsmenkę z dużym biustem? Nie. Nie, bo sport zwłaszcza intensywny pobudza testosteron (męski hormon) i obniża estrogen (hormon żeński odpowiedzialny za płodność, w tym za piersi). Więc jeśli coś ćwiczysz to z UMIAREM. Po treningu dużo jedz i wypoczywaj. Unikaj zawodów, długodystansowych biegów, siłowni. Wskazane są długie spacery, taniec, basen. Po drugie. jedz regularnie i wartościowo. Nie musisz od razu robić jakiś diet, sałatek, cudów. Po prostu wystarczy polska kuchnia, ale przyrządzone czysto, w warunkach domowych, pod kontrolą. Jedz mięso, warzywa, ziemniaki, surówki. Jak masz ochotę na słodycze też jedz, nie żałuj sobie łakoci. Jeśli czujesz potrzebę to jedz. Ważne żebyś psychicznie czuła się dobrze. Dobry nastrój wpływa dodatnio na hormony. Poza tym zadbaj o sen, wysypiaj się.

Gość gość
gośćxxxxx dziś - gie prawda, w większości przypadków rosną też piersi. Ile wśród otyłych będzie miało rozmiar mniejszy niż 80C? Chyba promil. Ja kiedyś nosiłam stanik 75A i potrafił być za duży. Z racji na różne czynniki i ogromne tendencje do tycia w ostatnich latach dużo przytyłam i teraz stanik 75E jest przyciasny mimo że mam gruszkowate proporcje ciała. Piersi to tkanka tłuszczowa, dlatego grubi faceci z reguły mają spore biusty.

Gość gość
Może być mały defekt jeden cycek większy a drugi mniejszy.

Gość gość
Ale to niemożliwe żeby już nie urosły o co się bardzo boje bo przecież to jest tak małe ze nawet dziecka w przyszłości nie nakarmię

Gość gość
A z ta siłownia to nie robię klatki bo boje się ze to pogorszy sprawę a ogólnie sport towarzyszy mi od najmłodszych lat tylko maja mama ma mały biust za to rodzona siostra która tak samo bardzooo dużo uprawia sportu jest młodsza o 3 lata a biust większy o bardzo duzo

Gość gośćxxxxxxx
Z kurczakiem to bujda. Bo to działa przez hormony wyłącznie na facetów . Nie pamiętam czym się tam dokładnie kurczaki szpicuje. Ale na kobiety to nie działa niestey. Bo bu każda jadła i bimbalki by rosły .... trzeba wziąść pod uwagę jaka waga i piersii od jakiej wagi do jakich piersii się dobija Podczas ciąży czy macierzyste piersi powiększają się dziecko wykarmisz pewnie

Gość gość
A to jest serio przykre i nie chce mieć kompleksów ale patrzeć nie mogę

Gość gość
Za piwo jesteś za młoda, ale możesz pić herbatkę z chmielu. Chmiel zawarty jest w piwie i "naśladuje" żeńskie hormony. Dlatego stara, ludowa mądrość mówi, że jak kobieta chce zajść w ciąże lub mieć większe piersi powinna pić piwo regularnie. Serio, zapytaj babć. Chmiel kupisz w dowolnym eko sklepie, zielarni, może nawet aptece. Za małe pieniądze. W smaku jest bardzo gorzki, ale możesz posłodzić. Jest szereg innych substancji "naśladujących" hormony żeńskie. Nazywają się FITOESTROGENY. Dostępne są w produktach, które zjadasz na co dzień, a być może nawet nie wiesz że tam są. Poczytaj.

Gość gość
gość dziś - jak już jej radzicie wcinanie fitoestrogenów, to może polećcie coś konretnego np. puerarię mirificę, która ma sporo miroestrolu. Ponadto niepokalenek też mocno wpływa na zwiększenie poziomu żeńskich hormonów. Jest jeszcze coś co może pomóc jeśli znasz angielski i wierzysz w potęgę umysłu - to nagrania zawierające przekaz podprogowy działające na podświadomość. Jest w sieci mnóstwo nagrań których regularne słuchanie może wpłynąć na wzrost biustu. To pierwsze z brzegu: https://www.youtube.com/watch?v=cvfpSFUqFxU https://www.youtube.com/watch?v=ZGELDzWEptA

Kozieradka to ziało na powiększenie biustu silnie działające i wspomagające harmonijne funkcjonowanie układu hormonalnego, a także gruczołów sutkowych. Zioło na powiększenie biustu zawiera fitoestrogeny. Są one zamiennikiem naturalnego hormonu żeńskiego, którym jest estrogen. To właśnie estrogen odgrywa istotną rolę w wyglądzie oraz jędrności biustu. Zioło na powiększenie biustu, którym jest kozieradka nie powinno być stosowane przez osoby mające problemy z układem krzepnięcia oraz przyjmujące leki o charakterze przeciwzakrzepowym. Duża zawartość fitoestrogenów znajdziemy także w czarnuszce. Powyższe zioła na powiększenie biustu pobudzają wzrost prolaktyny, co prowadzi do zwiększonego wydzielania mleka i wzmożonej laktacji. Napary i herbaty powodują znaczne zwiększenie i ujędrnienie piersi.

Mlekopędne działanie posiadają również herbatki sporządzone z kopru włoskiego, które korzystnie wywołują wzrost prolaktyny. Dlatego zioło na powiększenie biustu zalecane jest dla kobiet karmiącym. Zioło na powiększenie biustu jakim jest koper włoski, zawiera dużej zawartości fitoestrogenów, dzięki którym wpływa na produkcje estrogenów. Zarówno kozieradka, nasiona kozieradki na powiększenie biustu jak i koper włoski mogą być wykorzystywane w leczeniu niedoborów poziomu estrogenów.

Koniczyna czerwona to zioło na powiększenie biustu, które skutecznie zwiększy rozmiar piersi. Zawiera ona roślinne estrogenny. Palma sabałowa to zioło na powiększenie biustu, które skutecznie zmniejsza poziom hormonów męskich- testosteronu. Jest to hormon, który w wyniku niekorzystnych przemian w naszym organizmie intensywnie hamuje wzrost piersi. Z testosteronem skutecznie walczy, także zioło na powiększenie biustu, którym jest wierzbownica. Zioło na powiększenie biustu wykorzystywane jest przy leczeniu niepłodności, a także w leczeniu wad wynikających z zaburzeń rozwojowych piersi. Powszechnie stosowany jest w usuwaniu dolegliwości prostaty u mężczyzn. Jednak ma też korzystny wpływ na wytwarzanie hormonów żeńskich u kobiet oraz pobudzanie tkanek piersiowych powodując ich wzrost. Zażywanie zioła usprawnia układ krwionośny, poprzez uaktywnienie przepływu krwi.

Gość gość
23:01 ''est jeszcze coś co może pomóc jeśli znasz angielski i wierzysz w potęgę umysłu - to nagrania zawierające przekaz podprogowy działające na podświadomość. '' x To to już czarodziejstwo. Ja od okultyzmów trzymam się z dala :)