Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest STALKING ?

Polecane posty

Gość gość

Wysłałem kartkę z życzeniami świąteczno-noworocznymi do koleżanki, z którą nie miałem kontaktu od 10 lat (szczegóły braku kontaktu przez 10 lat nie mają znaczenia bo nie było go z niczyjej winy). Napisałem do niej: Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku życzy (moje imię i nazwisko). Czy ona może tę kartkę potraktować jako STALKING i skierować sprawę do sądu ? Ile lat więzienia mi grozi za wysłanie tej kartki ?

Gość gość
Chcesz swej ukochanej życzyć Wesołych Świąt, kiedy ona jest smutna i nieszczęsliwa to jak mozesz jej życzyć wesołych

Gość gość
w dużej mierze przez niego jest smutna i nieszczęsliwa a tchórz chce kartke jej wysyłać aby ona myslałą ile przez niego czasu straciła i aby byłą jeszcze bardziej z tgo powodu straty czasu nieszczesliwa i umarla psychicznie za zycia

Gość gość
No chyba jaja se teraz robisz.

Gość gość
22:39, kto se robi jaja?

Gość gość
kto se robi jaja?

Gość gość
No autor, że wysłał JEDNĄ kartkę i obawia się że to moze być odebrane jako stalking i trafi do sądu.

Gość gość
Pójdziesz siedzieć!

Gość gość
Czy okolicznością łagodzącą może być fakt, że nie miałem na celu molestowania tej dziewczyny? autor tematu

Gość gość
Stal = surówka otrzymywana z pieca hutniczego . Po zahartowaniu i wystygnieciu otrzymujesz twarde tworzywo . Stal składa sie głównie z węgla .źelaza i innych topników . a KING to po angielsku król .

Gość gość
I wychodzi Stal king .

Gość gość
A wiecie ze mnie tak facet przesladuje i jestem tak na niego zla!! Ze jak mi huj wysle zyczenia smsem to zloze podanie do sadu!! Juz mu nie raz mowilam ze ma sobie znalezc wola kobiete a nie mezatke! To ten kutafon mi ciagle zyczenia sle i bzdury ogolnie.

Gość gość
dzis nwet jak popatrzysz na koboe z odleglosci 200 metrow too na powie ze to nekanie nie mowie juz npsaniu sms z zyczeniami czy telefonu