Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy opłaca się zostac policjantką?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli mam skonczoną admnistrację ( licencjat)?. Wg was o opłacalny zawod?

Gość gość
już nie ma policjantów bo są kulsony = siadaj (k****a) kulson

Gość gość
Wybij sobie z głowy szukać pracy na komendzie

Gość gość
dlaczego? W sumie to teraz nie widzę lepszej alternatywy dla siebie... Bo w urzędzie nie uśmiecha mi się pracować ,a do praywatnych firm nie tak łatwo się dostać... Ewentualnie w grę wchodzi bankowość. Ale przyszło mi do głowy żeby własnie sprobowac w policji i teraz zbieram opinie roznych osob na ten temat, waszą tez chetnie poznam ;) Tylko jedyne czego sie obawiam to czy bym sie w tym odnalazła. Bo chociaz podobno jestem dosc ladna to nie jestem jakas bardzo pewna siebie, czy nie jestem typem twardej babki. Raczej takiej delikatne, wrazliwej, bioracej wszystko do siebie i nie wiem czy bym tam przetrwała :P

Gość gość
Byla byś pałowana przez kazdego gline jak jestes atrakcyjna,musisz to przemysleć:-P

Gość gość
na policji jest mobbing.

Gość gość
No właśnie, juz kiedys bylam zeznawać w jednej sprawie na policji to byly zarciki z podtekstami, a co dopiero tam pracować... Ale nawet nie to mnie przeraża, tylko, ze tam kobieta musi sie umiec podstawic, wydaje mi sie ,ze musi miec twardy charakter, zeby wsrod tylu facetow sobie wyrobic szacunek inaczej bedzie uchodzic za slodka idiotke, a ja nie wiem czy nie jestem za miękka psychicznie na policje... poza tym nieraz komus np. pijanemu trzeba ostro przygadac czy wlepic mandat... nie wiem, musze to przemyslec :P

Gość gość
jak nie przeszkadza ci praca z półmózgami to śmiało idź