Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawik rap cytat

Polecane posty

Gość gość

I trochę smutno mi było gdy na tamta chwile dzieliłem się opłatkiem pod cela z pershingiem , robiliśmy karpia i tańczylismy walca mówiłem będzie grubo jeszcze się w internecie dorobie jeszcze zarobie , uciekne z bloków zamieszkam w pałacu mysa sysia i i inne rury będą mi tańczyć na rozporze i kręcić big milka

Gość gość
Gdy się mi oddalas to wiedziałas ze nie jestem grzecznym chłopcem tylko bandziorem ze obcinam się na łyso bo lubię gdy się mnie boją ze nie będę ci wierny bo jesteś tylko moja suka wiec chodź dam ci klapsa

Gość gość
Ostatnio na murze patrzylem w gwiazdy nie miałem teleskopa ale widziałem ze zrobię grubo to kupie sobie i gwiazdę świeciły się mocno jak wtedy gdy big milka kręciłas ostro a ja spojrzałem w oczy

Gość gość
Gdy robisz big milka jest mi zimno gdy daje ci klapsa pachną mi jaja

Gość gość
Sobota jest wieczór się zbliża kumpel dzwoni ( nagranie ) siemanko morderczko , no siemanko wpadasz na piwko mam kanapki i telewizor tez okey jadę mordko , lecimy marszalkowska wbijamy do klubu jakieś suki chcą mi zrobić dobrze ja wyjmuje ptaka kolezka wali w kabinę wpadły psy zawijam spodnie i lecimy , wpadam na merca wale kierowcy Owce w ryj i uciekam joł joł

Gość gość
otwieram drzwi na sali widzę chorych to chyba bóg tak chciał że wysłał mnie w przestworza tego świata, stoje na piętrze przy oknie widze w dole wodospad to chyba te psychotropy skacze na główkę bo lubię wodę na strzałe lece bummm trafiłem głową ma dusza umiera