Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet z internetów (czateria.pl)

Polecane posty

Gość gość

hej spotkalyscie sie kiedys z nieznajomym facetem z czaterii? jak tak to opowiedzcie o tym! bo ja tak mialam, gosc wysylal mi zdjecia super przystojniaka powiedzial ze jest mlody ze ma 25 lat i ze prowadzi wlasna firme transportowa. Nawet spoko mi sie z nim rozmawialo ja tez mu sie spodobalam i postanowilismy sie spotkac, dzielilo nas jakies 20 km. Umowilismy sie w takiej jednej knajpie ja czekam i czekam i przychodzi jakis 40 latek a sama mam 22 lata i mowi ze sie niby ze mna umawial a wygladal calkiem inaczej jak na zdjeciach bo na zdj to bylo super ciacho a tam jakis niezadbany flejtuch co wodka od niego smierdzialo noi wiek mi sie tez nie zgadzal. Przepraszal mnie ze wysylal mi zdjecia innej osoby i podawal sie za kogos innego tlumaczyl sie tak ze ponoc mu sie bardzo spodobalam i wiedzial ze jak bede wiedziec kim jest to sie z nim nie spotkam. Napilismy sie razem kawy chwile pogadalismy i na tym zakonczyla sie cala znajomosc on potem do mnie wydzwanial a ja juz go calkiem olalam.

Gość gość
haha no to ladne mialas przygody z klamczuchem fee wspolczuje, dobrze ze nic ci nie zrobil , nastepnym razem uwazaj na siebie

Gość gość
Pisałam i rozmawiałam przez tel i Skype z fajnym facetem, pociągającym i przystojnym, takim się okazał finalnie, ale.. Okazało się po kilku spotkaniach, że ma żonę i może mnie tylko bzykać! Dostał w gębę kilka razy i się skończyło. Przeżyłam to bardzo, szkoda tylko tych straconych miesięcy na śmiecia!

Gość gość
Na czaterii faceci w 99% szukają jedynie seksu. 1% to nieśmiali bezrobotni prawiczki. Więc daruj sobie szukanie tam kogo kolwiek.