Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piter8

Nowe doświadczenia z żoną

Polecane posty

Gość Piter8
Mysle ze to nie jest kwestia wymagan tylko tego aby sie dobrze czuć i dobrze bawic oraz aby nie sprawiło to komus przykrosci Nie lubimy prostactwa i chamstwa

Gość gość
Twoja goli myszke

Gość gość
My tez nie pijemy nie palimy no a my jako faceci bysmy byli nago?moja zona moze byc w majtkach i moze byc bez jak bys chcial.gdzie mozliwy final ?

Gość Piter8
Mysle ze wszystko napisalem o finale tez. Opisz was

Gość gość
Zona sredniego wzrostu brunetka wlosy do ramion biust C ladna pupa.Oczywiscie wydepilowana zadbana pachnaca z poczuciem humoru ja 180 cm wzrostu brunet uczeszczam na silownie i biegamy z zona jesli chodzi o penisa to przystrzyrzony wielkosc srednia krajowa oczywiscie zadbany pasuje ?opisz teoche was ok moja zona moze byc calkiem nago jak chcecie

Gość gość
czemu nie pijecie to troche lipa

Gość Piter8
My nie uprawiamy sexu, jesteście parą czy małżeństwem?

Gość Piter8
Chodzi mi o sex dopochwowy czy w tylek żona nie bierze nikomu też do ust Tego nigdy nie zmienimy

Gość Piter8
Odnośnie alkoholu to nie pijemy wcale i unikamy ludzi pijacych palacych i cpajacych

Gość gość
Jestesmy małżeństwem ja rozumiem ze nie chodzi o sex .po slubie jestesmy 10 lat no ale moja zona moglaby byc nago czy w majtkach no i my chyba nago co ?

Gość gość
My z Łódzkiego a chcemy sprubowac pierwszy raz no i chodzi nam tak delikatnie na poczatek tylko nie wiemy jak to wyglada jak bys mógł to troche opisac to super no i was troche opisac a my wam sie podobamy z opisu ?no wedkarstwo u nas tez !!!

Gość Piter8
Czlowieku z wpisem wczesniej nie wiem o co ci chodzi i jaki masz cel krytykujac mnie i Żonę Jesli ja nie lubie cebuli to ja nie jem, jesli natomiast masz inny swiatopoglad to prosze twoja sprawa, jedyna prośba nie przeszkadzaj innym nie wiem o czym piszesz i z kim mnie mylisz Pozdrawiam cie życzę ci znalezienia drugiej polowki abys nie byl dalej sam Wesolych Świąt

Gość Piter8
Gdzie łódzkie mamy tez dom w tym województwie. Odnosnie tego na co sie zgadzamy napisalem wcześniej

Gość Piter8
Jestesmy przed czterdziestka ja 178wz lekki brzuszek , żona jest moja rówieśnika 166 wzrostu naturalna blondynka 64 kg szczupla bardzo duzy biust oraz tylek Oboje jesteśmy absolwentami uczelni technicznej. Jestesmy razem od zawsze

Gość gość
Myszkę goli

Gość gość
Miasto Bełchatów ooo podobaja mi sie duze piersi i pupy .Moglbys opisac jak takie spotkanie by wygladalo ?jak juz mowilem my początkujący jestesmy ?podobamy sie wam tak z opisu? No i czy my bysmy byli nago Ty i ja ?no i czy moja zona moze byc bez majtek?

Gość Piter8
Nspisz czego oczekujesz? Moja żona nigdy nie zdejmuje majtek i nie bierze do ust pozostaja wiec tylko piersi i tam mozliwy finał Najpierw kilka spotkań abyśmy sie poznali a potem zobaczymy

Gość Piter8
Twoja zona moze byc bez majtek ty jesli chcesz uprawiać milosc hiszpańską wiadomo ze bedziesz bez Bez dotykania tego co jest pod majtkami Opisz zone i prosze napisz cos wiecej o was

Gość gość
No moja zona może zrobic TOBIE ustami o ile bys chcial no i moze byc nago daj na to odpowiedz ok ?no i czy Twoja zona by zrobila mi reka no i np.final na pupie?no i czy my nago?i czy moglbym jej np.wylizac piersi?

Gość gość
Zone opisywalem biustC lekko puszysta pupa fajna jak sie wypina.a co Ty bys chcial robic z moja zona opisz troche ok no i ona by chciala byc nago

Gość Piter8
Tylko miłości hiszpanska i ręka twojej żony Nas podnieca patrzenie i to co pisałem Podnieca nas taka atmosfera i reakcje innych

Gość Piter8
I naprawdę nic więcej

Gość gość
Moja zona juz jest podniecona na sama mysl zreszta ja tez

Gość Piter8
Napisz wiecej o was

Gość gość
Powiedz a mozliwe jest abym jej lizal cycki?no i czy podniecalo by was jak sie przy was bzykamy?Co bys chcial o nas wiedziec napisz konkretnie a odpowiem na wszystko

Gość Piter8
Wiek wyksztalcenie co robicje zawodowo a widze ze wasze doswiadczenia w tym zakresie są spore?? Macie dzieci? Pijecie ? Palicje? Cpacie? Jakie macie konkretnie doswiadczenia wtym zakresie? Co robiliscie? Z kim i jak to wygladało?

Gość gość
Ale nie odpowiedziałeś mi na moje pytania kolego

Gość gość
Pisalem ze nie palimy nie pijemy bo uprawiamy sport o cpaniu nie ma mowy !!!oboje mamy wyksztalcenie srednie zona pracuje jako ksiegowa ja jestem technologiem.Nie mamy wtym doswiadczenia chcem spróbować ale mamy bardzo bogate życie sexualne

Gość gość
Czy bysmy sie mogli przy was bzykac ?czy by was to podniecalo i czy bys chcial skonczyc u mojej zony na pupie albo piersiach ?