Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piter8

Nowe doświadczenia z żoną

Polecane posty

Gość gość
Co to burleska?

Gość Piter8
Taniec i specyficzna garderoba troche nawiązująca do stylu retro, taniec o zabarwieniu erotycznym

Gość Sebastianus
Czyli ty zonka czterech facetów i dwie kobiety i tylko ta starsza gotowa na sex

Gość Marianus
Najchętniej dotykamy się dupa/mi na trzy cztery.Pier/dzimy nimi bokiem do siebie na pięć sześć.Walimy łbem tej młodszej biurwy o żyrandol na siedem osiem.Opróżniamy flaszkę jedną na ryj i przykręcając protezy spie/rda/lamy z meliny na dziewięć dziesięć .

Gość Marianus
Najchętniej dotykamy się du/pami na trzy cztery.Pier/dzimy nimi bokiem do siebie na pięć sześć.Walimy łbem tej młodszej biurwy o żyrandol na siedem osiem.Opróżniamy flaszkę jedną na ryj i przykręcając protezy spie/rda/lamy z meliny na dziewięć dziesięć .

Gość Piter9
Najchętniej dotykamy się du/pami na trzy cztery.Pier/dzimy nimi bokiem do siebie na pięć sześć.Walimy łbem tej młodszej biurwy o żyrandol na siedem osiem.Opróżniamy flaszkę jedną na ryj i przykręcając protezy spie/rda/lamy z meliny na dziewięć dziesięć .

Gość Piter10

Gość gość
Pierdzioch to ty? Dawno cie nie było? Będziesz pisał te wypociny?

Gość gość
Żona ubiera szpilki

Gość gość
Mamy tutaj do czynienia z lekkim cuckoldem nie ma w tym niczego nadzwyczajnego Ustalają sobie granice i jej nie przekraczaja. Erotyczna atmosfera i dotykanie ciała Znałem podobną pare było miło i erotycznie

Gość Piter10
Nasze granice są na korytarzu -między klatką schodową i komórką sąsiadów. Robimy erotyczny dance i wpadamy du/pami w transe. Balanse.

Gość Ździchu
Pierdzioch się pakuje.Zaraz zmienią mu celę.To ja kumpel spod celi Pierdziocha.Jestem jego żoną 54-ro letnią.Mam duże cycki i duży brzuch, bo szwagier ze wsi śle mi paczki z boczkiem i słoniną.

Gość gośćJolanta
Hej Zdzichu, hej Pierdziochu.Jestem Jola. Chwilowo na dołku, ale już niedługo.Mogę do was dołączyć na korytarzu.Tak jak twoja stara Pierdziochu nigdy nie zdejmuję majtek.Nie dam rady.Po tylu latach przykleiły mi się do du/py mojej dużej ...ha ha ha ...i jędrnej.Napisz Pierdzioch jak mnie będziesz brał.Ty czy Zdzisiek ?A ta twoja dwudziestoczteroletnia niech sobie te długie kłaki odepnie,bo nawet muchy się nie brzydzę,ale po kudłach rzygam dalej niż widzę.Siemano chłopcy. P.S.W której celi teraz kiblujesz Pierdziochu ? Pa.Jolka.

Gość gość
Małżonka tez tańczy burleske??

Gość gość  Pierdzioch
Małżonka tańczy burleskę na jednej rurze i na dwóch rurach też tańczy.Na rurze od centralnego i na ciepłej rurze w łazience. Burleska to jej pasja życiowa.Burleskę tańczy w princesce czerwonej w szare grochy.Groch to jej ulubiony przysmak i jednocześnie naturalny akumulator do własnego akompaniamentu akustycznego w tańcu na dwóch rurach. Wszystkie tańce małżonka z gracją wykonuje na szpilkach.

Gość gość
Do autora tematu robimy to samo co wy, możemy się przyłączyć? Ja 31 lat żona 33 lat wyk średnie zach pom

Gość gośćPierdzioch
Przyłączajcie się kochani.Jesteście młodzi i pewnie piękni. Możecie ze mną tańczyć burleskę i etiudę na puentach.Musicie tylko cierpliwie poczekać jak wyjdę z pierdla, bo narazie urzęduję w zakładzie karnym i jeszcze ze dwa lata po będę.