Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćTT

nie mogę oddychać gdy o Tobie myślę

Polecane posty

Gość gość
znalam 9 lat temu piekne szare niepokojace i niesmiale spojrzenie ale bylo juz zarezerwowane

Gość gośćTT
gość dziś Właśnie, że się stało i dlatego tylko wspominam. gość dziś Jej spojrzenie też było przeznaczone dla innego.

Gość gość
no wlasnie i dupa blada i nie ma co rwac wlosow z glowy tylko pogodzic sie z nieuniknionym i szukac dalej ew zyc dalej

Gość gośćTT
gość dziś I może trafić na taka prostaczkę jak Ty? Nie dziękuję. Ona przynajmniej coś sobą reprezentowała. To mnie najbardziej boli, że los postawił przede mną kogoś wyjątkowego i ten sam los sobie ze mnie zadrwił, bo mi Ją odebrał. Od tego czasu wiele sobie przemyślałem i wiem, że wszystko to co zaszło w naszym życiu miało jakiś cel. Dziś dostrzegam szereg moich błędów. Byłem niedojrzały i nieodpowiedzialny. Nie mniej jednak przykro mi, że tak to się zakończyło. Bo to była najwspanialsza osoba jaka udało mi się poznać. Czas zatrzymał się dla mnie w miejscu. Ostatecznie jednak stwierdziłem, że dobrze się stało. Przynajmniej ona sobie życie ułożyła u boku dobrego człowieka.

Gość gość
prostaczka bo pisze ci prawde? chlopcze znam zycie po prostu tez kiedys bylam zadurzona totalnie

Gość gość
ja spojrzałam w Jego oczy 8 lat temu, a ostatni raz kilka lat temu. czas leci nieubłaganie a pamiętam to wszystko tak, jakby to było wczoraj

Gość gośćTT
gość dziś Odkryłem, że najgłupsze baby maja zawsze najwięcej do powiedzenia. gość dziś Ja trochę wypieram to wszystko z pamięci. Niezwykle trudny to był dla mnie okres. Te wszystkie lata zmagam się z przeszłością.

Gość gość
Zacznij żyć tym co jestem teraz bo przeszłość była, minęła i nigdy nie wróci. Tracisz czas na snucie rozważań o kims kogo nie ma a za jakiś czas obudzisz sie z ręką w nocniku i wstydem że byłeś głupi. Wspomnisz te słowa. Tylko tu i teraz się liczy i nic poza tym.

Gość gośćTT
gość dziś Przeszłość świadczy o tym kim jesteśmy i jest ważnym elementem naszego życia. To ona nas kształtowała i jest naszym dziedzictwem. Nie tracę czasu... dzięki Niej lepiej poznałem siebie i nigdy nie będę się wstydził bo nie mam czego. Jednak owszem, będę to ukrywał, bo tacy ludzie jak Ty zawsze wyśmieją takich ludzi jak ja. Nie rozumiem po co tu się wypowiadasz. Chyba tylko dlatego, że coś masz z psychą. Od samego początku kpisz sobie, prowokujesz, usiłujesz mnie zdenerwować. Jesteś trollem i tyle. Zapewne nieszczęśliwym trollem skoro takie coś sprawia Tobie przyjemność. Ty śmiesz mnie pouczać? Nic sobą nie reprezentujesz. W kategoriach forumowych jesteś największym ścierwem, którego powinno się zwalczać jak nazistów. Koniec dyskusji - od teraz będę ignorował Twoje "mądre inaczej" uwagi.

Gość gość
Jesteś zwyczajnie przewrazliwiony na swoim punkcie skoro tak negatywnie odbierasz moje komentarze. Ten akurat był najmniej złośliwy. Właściwie nie miał w sobie ani krzty złośliwości. Dużo filozofujesz i tyle. Nie chcesz rad to nie wiem w jakim celu wypowiadasz się publicznie. To chyba oczywiste że nie każdy będzie Ci słodzil ani pisał to co chciałbyś przeczytać. Dziwni są tacy ludzie.

Gość gośćTT
gość dziś Dziwne to są osoby, które mimo tego, że są niemile widziane pchają się do środka i szukają zwady. Jesteś jak trujący bluszcz i potem masz czelność obarczać innych winą za efekt swoich gierek. Jesteś głupia i pusta. Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, że to forum i ludzie tu zgromadzeni nie zawsze oczekują rad od takich bezczelnych, aroganckich i przemądrzałych panienek jak Ty. To jest forum uczuciowe, które służy do wyrażania emocji, uczuć, wyższych wartości o których jak widać Ty nie masz zielonego pojęcia. Widocznie tu Ciebie boli. Chcesz zgnoić innych bo nie wiesz co to wrażliwość. Po co ja z Tobą rozmawiam sam się teraz zastanawiam.... fakt, jestem głupi. I wiesz co jeszcze? Powiem Tobie tak na koniec w zaufaniu. Jesteś głupia do kwadratu. Tylko szmata potraktowana jak szmata nic sobie z tego nie robi bo jest szmatą. A teraz s********j...

Gość gośćTT
koniec wątku obyć k... była z siebie zadowolona spier... potrafisz obcym ludziom nawet święta chciałem sobie tylko powspominać, pogadać, podzielić się swoimi przemyśleniami ale taka ździra zawsze wp******i się w wątek i sieje zamęt obyś się powiesiła na samotnym drzewie tak tak teraz możesz sobie popląsać o tym jaki to ja jestem okropny i szydło wyszło z worka dla takich jak Ty nie mam szacunku nigdy

Gość gość
trochę pokory i więcej życzliwości jeśli ty katoliku z dychę życzysz w twoje święto swojemu bliźniemu żeby się powiesił to nieźle musisz mieć zorany berecik. pożywiłeś się energią, wampirku energetyczny? ❤️ masz i śpij dobrze bo nawet tacy jak ty zasługują na kawałek serca :(

Gość gość
Jesteś chory. I masz rację. Wyszło szydlo z wora. Zawsze wyjdzie i mam na to dowód. Od razu wyczuwam fałsz a ten aż Ci wylazi uszami, romantyku za dyche. Nawet będąc najbardziej złośliwa nigdy nie napisałbym do kogoś żeby poszedł się powiesic na drzewo. Dobrze ze twoja luba spotkała kogoś dobrego i ułożyła sobie życie a ty top się we własnej nienawiści i głupocie.

Gość gość
20:48 widać że kompletnie nie panuje nad emocjami, miała by dziewczyna życie pt cacy cacy piz.d po glacy!

Gość gość
To jest właśnie pseudo wrażliwość niektórych osobników. Z jednej strony płaczą jak sentymentalne p*****ly latami za jakąś typiara która nie pamięta o ich istnieniu, o ile w ogóle wie.. A z drugiej życza samobójstwa w wigilię :D parodia.

Gość gość
gość dziś widac ze d******py na dyskotece za drinka

Gość gość
nie chodzę na dyskoteki ze 25 lat ;]

Gość gość
kto wygrał zakład?

Gość gość
gość dziś i wszystko jasne stara rura niewydymka bolca brakuje

Gość gość
Naprawdę sądzisz że trzeba być stała bywalczynia dyskotek żeby ktoś cię wybolcowal porządnie? Buahah.

Gość gość
zgorzkniała samotna opuszczona przez wszystkich siedzi na forum w wigilię zatruła już sama siebie a teraz truje innym

Gość gośćTT
To był eksperyment z mojej strony. Zniżyłem się do Twojego poziomu w celach eksperymentalnych. Wydawało mi się, że po tak chamskim zachowaniu zamilkniesz i obalisz moją tezę. Niestety potwierdziłaś ją (tezę) i niestety udowodniłaś tym samym jak nisko upadłaś. Dziękuję Tobie. Jestem dozgonnie wdzięczny za ta przemiłą konwersację. Pozdrawiam i żegnam.

Gość gość
sendeko enderkowanie minoga? :D

Gość gość
Aha. Haha. Zabawny jesteś. Ty i twoje eksperymenty. Ja przynajmniej nie wypieram się bycia sobą a ty poczujesz na inteligentna i romantyka w jednym. Zjedz snikersa i skończ miauczec.